De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Live op Politiek 24: Prinsjesdag

koningin.jpgMet de Gouden Koets naar het Binnenhof, de hoedjes van de Eerste- en Tweede Kamerleden, de entree in de Ridderzaal, het voorlezen van de Troonrede, het vertrek uit de Ridderzaal, de rijtoer terug naar het paleis Noordeinde, de balkonscene en last but not least het koffertje met de Miljoenennota van Wouter Bos.

Sinds jaar en dag is Prinsjesdag het definitieve begin van het politieke seizoen als met de Troonrede en de Miljoenennota het kabinet zijn plannen en voornemens voor het komende jaar presenteert en de Tweede Kamer daar op de woensdag en donderdag tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen over debatteert.

En ook al zijn al die plannen en voornemens sinds jaar en dag, ondanks geheimhouding en embargo’s, al weken voorafgaand aan Prinsjesdag in grote lijnen bekend, aan het Binnenhof blijft de derde dag van september de belangrijkste dag van het jaar.

Vanaf 12.30 uur allemaal live te zien op Politiek 24, het digitale themakanaal van de NOS.

En elke werkdag vanaf 23.00 uur De Orde van de Dag, onze actuele politieke nieuwsrubriek.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


2 reacties op “Live op Politiek 24: Prinsjesdag”

  1. joep zegt: 16-09-08 om 10:25

    hoi

  2. rob zegt: 16-09-08 om 18:47

    Niet om flauw te doen maar wat kost dat grapje….ik zag het namelijk niet terug in de begroting!!

Geef een reactie