De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Hij komt, hij komt…

sinterklaas_anp-8737977.jpgDaar zit je dan, als nieuwe minister voor Wonen, Wijken en Integratie. Voor het eerst in die grote plenaire zaal, helemaal alleen in vak K, klaar voor het je allereerste echte debat. De zenuwen gieren door je keel en dan wordt het nog veel erger…

Want de stoel van Sinterklaas is zoek! En dat terwijl de Goedheiligman morgen een bezoek aan de Tweede Kamer brengt. Wàt een toestand! Kunnen de Kamerleden goed om zich heen kijken of ze de stoel ergens zien, vraagt de voorzitter.

En dat doen de Kamerleden, inclusief de minister. Want zijn we diep in ons hart niet allemaal nog steeds een beetje bang voor Sinterklaas? Als dat maar goed komt…

Zet Javascript en Flash aan om deze Flash video te zien.

Cécile Berkhout

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


5 reacties op “Hij komt, hij komt…”

 1. Erik zegt: 02-12-08 om 19:07

  jezus.. al eerder viel me die hinderlijk kinderlijke omgang van voorzitster Verbeet op maar deze opmerking slaat werkelijk alles. Het begint steeds meer op een slecht geleid debatklasje te lijken ipv een serieus parlement (en nee, ik baseer me niet alleen maar op dit enkele fragment).

 2. Axel Molit zegt: 03-12-08 om 01:31

  Wat een onzin

 3. Wouter zegt: 03-12-08 om 20:48

  Wat een zure pruimen zijn jullie. De Sint komt, wees blij :-)

 4. mavado zegt: 09-12-08 om 17:40

  Sinterklaas de grote bangmakerij voor het kleine kind.De grootste leugenaar en bedrieger van de jeugd aller tijden bezoek een stelletje andere leugenaars en bedriegers, want heeft u ooit een politicus gehoord,die zich aan zijn woord houdt en daarna de waarheid hebben gesproken ,een stelletje draaikonten zijn het of mooipraters.En ouders als U uw kind opvoedt met leugens, dan bent u een leugenaar.

 5. mavado zegt: 09-12-08 om 17:55

  Inderdaad Hij komt en dat is geen leugen want U zult dat gewaar worden.
  Jezus de Koning der Koningen komt zoals geschreven staat.Nederland een christelijk land vergeet het maar, het is net zo rot als het christelijke Amerika. Verrot en bedorven.”God zij met ons” en in “God we Trust” God is helemaal niet met ons en in Hem vertrouwen doen ze zeker niet. Wat een huichelarij van die zogenaamde christelijke partijen om die leugenachtige troep, Sint en zijn Pieten in de kamer te laten. Er is maar éen goed Heilig man,en dat is God in Christus. ja Hij komt en maakt u dus maar gereed parlement om Deze Goedheilig Man te ontmoeten.

Geef een reactie