De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Live op Politiek 24: Rita’s come-back?

verdonk.jpgZe haalde bij de Kamerverkiezingen van 2006 voor de VVD meer stemmen dan lijsttrekker Mark Rutte. En nadat ze een half jaar geleden haar eigen beweging Trots op Nederland presenteerde, stond ze in d’r eentje zelfs even op 25 Kamerzetels. Maar inmiddels lijkt de Schwung er bij Rita Verdonk een beetje uit. Deze week behandelt de Tweede Kamer de begroting van Wonen, Wijken en Integratie, het onderwerp waar Verdonk volgens vriend en vijand het beste in thuis is.

Een mooie gelegenheid dus om het ongunstige tij voor haar beweging weer eens een beetje te keren. Verdonk in debat met de kersverse minister Van der Laan, de opvolger van de gesneuvelde Vogelaar. Het trof dus slecht dat Verdonks voorbereiding juist dit weekeinde weer wreed werd verstoord door het gedoe rond haar spindoctor Kay van de Linde.

Het begrotingsdebat over Wonen, Wijken en Integratie met de pas aangetreden minister Van der Laan begint dinsdag om 15.30 uur. Daaraan voorafgaand vanaf 14.00 uur houdt de Tweede Kamer het wekelijkse mondelinge Vragenuur. Vanaf 19.30 uur komen minister Eurlings en staatssecretaris Huizinga van Verkeer en Waterstaat naar de Kamer voor het debat over hun begroting voor 2009.

Allemaal live te zien op Politiek 24, het digitale themakanaal van de NOS.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


2 reacties op “Live op Politiek 24: Rita’s come-back?”

  1. Blitz zegt: 02-12-08 om 14:45

    Ben benieuwd naar Rita’s performance, gisteren bij P & W was het een blamage…zou ze Kay nu al missen?

  2. Rosanne zegt: 09-12-08 om 23:25

    Kijk, ze is zelfs in gesprek met een “buitenlander”. Goed bezig Rita!

Geef een reactie