De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Live op Politiek 24: de politicus van het jaar

bos-van-achteren.jpgHij won de afgelopen dagen de ene prijs na de andere. Nederlander van het jaar. En drie keer politicus van het jaar, of er nu door gewone kiezers, collega-politici of de parlementaire pers kon worden gestemd. Alleen met het swaffelen, het woord dat deze week tot woord van het jaar werd gekozen, had Wouter Bos niets van doen. Woensdag staat hij, waarschijnlijk voor het laatst dit jaar, opnieuw een halve dag in de Tweede Kamer om over de kredietcrisis te praten.

Deze keer gaat het over de Najaarsnota, een stuk waarin het kabinet nagaat, of de cijfers van Prinsjesdag nog wel kloppen. En dus gaat het woensdag weer over de kredietcrisis en of het kabinet vanwege die crisis wel of niet moet bezuinigen.

Het debat over de Najaarsnota is woensdag vanaf 9.30 uur live te zien op Politiek 24, het digitale themakanaal van de NOS.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


2 reacties op “Live op Politiek 24: de politicus van het jaar”

  1. Tim zegt: 17-12-08 om 11:16

    Oh grote Wouter, kan je ook iets aan de Ziggo helpdesk doen ? Dank u !

    Maar zonder gein. Eerst nog wat verrast, maar later eigenlijk toch ook weer niet. Denk wel een terechte keuze. Natuurlijk waren er opmerkelijkere figuren in de politiek maar de uiteindelijke structurele bijdrage van Woutertje was wel een heel stuk hoger. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.

  2. christian zegt: 11-01-09 om 23:44

    Nooit gedacht dat politiek zo veranderlijk kon zijn. Het ene moment verguisd, het andere bejubeld. Gelukkig veranderd Woutert Bos net zo snel als de mening in politiek Den Haag.

Geef een reactie