De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Live op Politiek 24: bijna krokusreces

krokus.jpgDe Tweede Kamer gaat er – recessie of niet – volgende week een weekje tussenuit. Het krokusreces. Voor veel Kamerleden eerder een sneeuwreces, omdat zij net als veel van hun kiezers liever in wintersportoorden vertoeven dan gezond te wandelen in de ontluikende vaderlandse natuur. Al is het voor de bestrijding van de economische crisis natuurlijk veel beter dit jaar het vakantiegeld in eigen land te besteden.

De Kameragenda vertoont donderdag alle kenmerken van een laatste vergaderdag voor het reces. Vanaf 10.45 uur veel zogeheten VAO’s waarbij de Kamerleden alleen een of meer moties mogen indienen en nog een paar achterstallige spoeddebatten. Het ziet er niet naar uit, dat het kabinet daar nog over gaat vallen.

p24twitter1.jpgHet is allemaal live te zien op Politiek 24, het digitale themakanaal van de NOS.

Updates over de live-programmering van Politiek 24 ook via Twitter.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


2 reacties op “Live op Politiek 24: bijna krokusreces”

  1. Als ze naar één van de landen buiten de Europese Economische en Monetaire Unie (EMU) gaan, dan kunnen ze met kennisname van een “duivels dilemma” (sic) (misschien!) eens een keer nadenken over de voor- en nadelen van de (toenmalige) invoering van de Euro. Een ander ruilmiddel bevordert in ieder geval de rekenvaardigheden van de parlementariërs en hun gevolg in deze volgens het kabinet “uitzonderlijke economische omstandigheden” (sic).

  2. Was dat maar waar (geweest).

Geef een reactie