De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Live op Politiek 24: Europa en de crisis

europese-unie.jpgEindelijk voortgang. Voor het eerst in dagen klonk er dinsdag weer wat optimisme over de vorderingen van het coalitieberaad over de economische crisis. Hier en daar viel zelfs al te horen dat een akkoord tussen de drie regeringspartijen binnen handbereik is. Toch lijkt het deze week niet meer te lukken, omdat premier Balkenende het de komende dagen te druk heeft met andere verplichtingen.

Donderdag en vrijdag is er immers een Europese Top in Brussel waar de premier niet kan ontbreken. Die top kost hem zelfs het grootste deel van de woensdag. Eerst moet Balkenende vanaf 10.00 uur naar de Tweede Kamer voor het voor iedere Europese Top gebruikelijke vooroverleg en ‘s avonds moet hij al in Brussel zijn voor vooroverleg met alle andere christendemocratische regeringsleiders van de Europese Unie. De coalitiepartners komen woensdag nog wel even bijeen maar dat zal noodgedwongen een hele korte bijeenkomst zijn.

De Tweede Kamer ontvangt woensdag om 13.00 uur De Nationale Ombudsman die dan zijn jaarverslag aanbiedt aan Kamervoorzitter Verbeet. En vanaf 14.45 uur gaat het over onze zwembaden. Of die veilig en schoon genoeg zijn en of zo ja waar het verantwoord is te zwemmen in de vrije natuur.

p24twitter7.jpgHet is allemaal live te zien op Politiek 24, het digitale themakanaal van de NOS. Updates over onze live-programmering via Twitter.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


2 reacties op “Live op Politiek 24: Europa en de crisis”

 1. bas zegt: 18-03-09 om 09:36

  Volgens mij is onze crisis toch effe belangrijker als een europees feestje

  Balkenende kan gaan, maar dan gaat de rest zonder hem door

 2. Alexander Bouwens zegt: 19-03-09 om 13:03

  @bas,
  3x raden waar die top over gaat!
  Of dacht je dat Nederland wel even in z’n eentje de crisis oplost?

Geef een reactie