De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Nee, da’s niet Wouter Bos op Twitter

naamloos-1.jpgWouter Bos is toch niet begonnen met twitteren, in tegenstelling tot wat het vandaag aangemaakte twitter-profiel doet vermoeden.

“Ook maar eens aan het twitteren geslagen”, begint het miniblog van de persoon die zich uitgeeft voor de vicepremier. Even later een aanvulling: “Belangrijke besprekingen Catshuis dadelijk”. Daarna een scoop: “We zijn het eens over de maatregelen. Investeren in duurzaamheid is hoofdboodschap”.

Even leek het er op dat we een even enthousiaste minister-twitter hadden als die van Maxime Verhagen, die trouw zijn handel en wandel op twitter beschrijft. Maar bij navraag op het ministerie van Financiën blijkt het om een imitator te gaan. De minister twittert niet, is niet van plan te gaan twitteren en heeft het voorlopig ook nog wel even te druk met andere dingen om te twitteren.

Op de vraag of er iets aan te doen is dat een onbekende zich op internet uitgeeft voor de minister, moet de woordvoerder vooralsnog het antwoord schuldig blijven. Er wordt nog gekeken of de nep-Wouter is aan te pakken.

Voor wie wil weten welke politici al wel online zijn te vinden, kan hier terecht.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


2 reacties op “Nee, da’s niet Wouter Bos op Twitter”

  1. Gelukkig is de NOS niet zo’n rechts medium dat alles klakkeloos overneemt. Bespaart een hoop commotie.

  2. Inderdaad!

Geef een reactie