De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Gedupeerden-stichtingen nog nodig bij DSB?

dsbDe gedupeerden-stichtingen schoten als paddestoelen uit de grond. Ze zouden de collectieve belangen van gedupeerde DSB klanten behartigen. Maar nu hebben de curatoren aangegeven alleen individuele claims te behandelen. Hebben die stichtingen dan nog wel bestaansrecht?

Wij willen graag weten hoe de gedupeerde DSB klanten daar over denken.  Zijn die stichtingen inderdaad overbodig, zoals de curatoren zeggen? Is het daarnaast praktisch gezien wel mogelijk voor hen om voor ieder lid van hun achterban (met soms duizenden leden) apart op te treden bij de curator? Of zijn ze toch nog steeds hard nodig om gedupeerden bij te staan?

Heeft u zich bij zo’n stichting aangesloten? Laat hieronder uw reactie achter of mail ons.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


3 reacties op “Gedupeerden-stichtingen nog nodig bij DSB?”

 1. Mulder zegt: 21-11-09 om 15:10

  Volgens mij zijn al die zogenaamd onafhankelijke stichtingen uit op hun eigen belang. ze willen er zelf wat aan verdienen, net als die boef van een bartels. Ik doe er niet aan mee!

 2. P.Spruijt zegt: 21-11-09 om 23:15

  Volgens mij doet de vereniging DSB deposito’s wel hun best, en ik weet dat sommige van hen ook slachtoffer zijn of zijn geweest!!Dat hoeft niet persé bij dsb te zijn, bij ice save waren ook genoeg slachtoffers, die ze bijstaan.

 3. bas zegt: 22-11-09 om 10:49

  Zoals meestal, als je het zelf kunt, is het veel voordeliger om zelf met de curatoren in zee te gaan

  maar kan je het niet, of durf je het niet, dan denk ikdat het niet verkeerd is dat een ander dat voor je doet. En ja, die ander wilt da nwel betaald worden

  Ik vind het alleen heel erg verkeerd dat de curatoren zich hiermee bemoeien: dat die zeggen ‘doe het zelf maar’ terwijl ze, het zijn advocaten, heel goed weten hoe gevaarlijk dat kan zijn

Geef een reactie