De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Hindostaanse bruidswinkels in Paul Krugerlaan

Deel vier van de radioserie over de Paul Krugerlaan gaat over de hindostaanse bruidswinkels. Daar zijn er een stuk of zeven van in de laan. Ze trekken klanten uit heel Nederland, maar ook uit andere landen. De winkels kunnen helpen om de Paul Krugerlaan internationale allure te geven. Uw verslaggever verruilde z’n dagelijkse kloffie (nou ja, het bovengedeelte) even voor een traditioneel tenue…

Het draagt comfortabel en ziet er heel statig uit. Volgens Dinesh Joshi past het mijn persoonlijkheid. Ook lichte kleuren zouden mij goed staan – want ik heb een, volgens Joshi, lichte persoonlijkheid. Maar deze zwarte deed mij toch het beste uitkomen, oordeelt de eigenaar van de bruidsmodewinkel…

Dinesh Joshi, eigenaar van City Silks, met uw verslaggever

 

 

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


1 reactie op “Hindostaanse bruidswinkels in Paul Krugerlaan”

  1. Tja zegt: 28-07-11 om 11:54

    Gave kostuums en jurken hebben die he? Een keer wat anders dan dat saaie pak met stropdas…

Geef een reactie