De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Mist u de spaarzegel al?

Shell spaarzegel

Shell stopt met de gratis spaarzegels. Het was ooit een mooi systeem maar het is niet meer van deze tijd, zegt het concern. Klanten zouden ook steeds minder zin hebben om boekjes vol te plakken met zegels. Liever sparen ze digitaal voor handdoeken of een heggenschaar. 

Is dat zo? Gaat u voor de plastic spaarpas? Of toch voor de romantiek van het plakken? Laat het ons weten!

 

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


12 reacties op “Mist u de spaarzegel al?”

 1. Bas zegt: 12-01-12 om 18:12

  voor mij is een zegeltjesactie reden om elders te tanken, kopen et cetera

  Want die zegels boeien mij niet, maar ik betaal er wel voor

  Helaas, shell gaat van zegels naar airmailes, en is dus precies even interessant als vroeger.

  Geen vooruitgang

 2. mart zegt: 12-01-12 om 19:50

  zorg er gewoon voor dat zegels digitaal op een pasje gezet word zodat je van het geplak af bent , die airmiles leveren geen flikker op, gewoon geld voor de shellpunten!!

 3. Harry Vos zegt: 12-01-12 om 21:53

  Als je nu ook de producten met airmailes volledig kan betalen heb ik er geen moeite mee .
  Ben expres terug gegaan naar zegels omdat je daarmee wel volledig kan betalen met de zegels , en met airmiles kan dat niet , alleen met bijbetaling en dan betaal je nog net zoveel als het anders in de winkel kost .

 4. J.Scheen zegt: 12-01-12 om 21:55

  Zegels plakken vind shell lastig daarom zijn de boekjes enige tijd terug ook onaantrekkelijker gemaakt en nu willen ze er mee stoppen voor veel beroepchauffeurs is het een extra aanvulling op hun lage salaris zonder dat de belastingdienst erachter komt.Daarbij willen ze de service in de shops verhogen dit houd in dat na het tanken en het nuttiggen van een kop koffie voor het toiletbezoek betaald moet worden over klantvriendelijkheid gesproken! ze slaan de plank volledig mis met deze aktie hoop dat ze dat namens rijdend nederland gaan voelen.trouwens dacht dat toilet bezoek een zorgplicht is voor het exploteren van een tankstation?

 5. Jammer, weer een pasje extra in de portemonnee :) Wanneer komt daar eens een oplossing voor? 10 spaarsystemen op 1 pas?

 6. Henk zegt: 14-01-12 om 21:49

  Hallo.
  Heel jammer dat shell stopt met de zegels. Airmile sparen doen wij niet en gaan we ook niet doen.al 34 jaar trouw shell tanker geweest maar dat is nu over dus.dan maar tanken voor rocks.Succes Shell.

 7. John v D zegt: 16-01-12 om 10:18

  Spaarzegels , opspaar systemen , pasjes voor winkels , allemaal klant irritant en moesten niet mogen . Deze vormen van actie tovenarijen zijn parasitaire, anti les dus anti leermiddelen.

  De betalingen met zo een plastic bankpasje zijn tot op de plaats van uitgifte , herkomst, dus plaats van uw bank terug te traceren . Ik heb het zon 10 jaar terug eens gedaan maar helaas ben ik het automatisch informatie telefoon nummer kwijt .

 8. Piet zegt: 18-01-12 om 17:51

  Ik kan me herinneren dat men in de 80er jaren ook even met de zegels was gestopt. Toen heeft men de Shell massaal links laten liggen waarna de zegels weer snel werden ingevoerd, even afwachten of dit nu weer het geval is.

 9. Zegels moeten ergens van worden betaald. Je Shell-handdoek betaal je simpelweg zelf doordat je per liter een iets hogere prijs betaalt. Wat mij betreft worden dat soort zegels in zijn geheel afgeschaft, waarna er meer ruimte is om de prijs (lichtelijk) te verlagen. Geen papieren zegels meer, maar óók geen digitale.

 10. peter zegt: 24-01-12 om 11:55

  zegeltjes en waardebonnen of kadobonnen zijn gemaakt om botte winst te maken.
  geld vangen zonder tegenprestatie.
  net die regering, zieke verlamde mensen in coma moeten zelf een handtekening zetten om voor een bepaalde vergoeding in aanmerking te komen waarvoor al wel belasting is afgedragen.
  zie je het voor je en ja dit is echt waar,nederland hanteert dit soort regels en beleid.
  o ja,laat sheell eerst ff die troep in afrika opruimen voor er winst naar nederlandse banken wordt overgemaakt,losers

 11. Ze besparen geld ermee nu ze die stikkers niet meer hoeven uit te printen.

 12. beter is de brandstof voor een netto prijs aan te bieden

Geef een reactie