Dit zijn de kandidaten!

Het is zover, de lijst met kandidaten die we gaan volgen de komende verkiezingstijd is compleet. We hebben er voor gekozen om alleen jonge kandidaat kamerleden van partijen die nu al in de Tweede Kamer zitten te volgen. In de lijst ontbreekt  één partij, de PVV. Ook die partij hebben we uitgenodigd, maar ze hebben na lang nadenken besloten niet mee te doen omdat ze het aantal optredens in de media beperkt willen houden. Dinsdag 11 mei komen alle kandidaten bij elkaar in Hilversum. Ze zullen zich dan ook allemaal voor de camera presenteren en die video’s kun je dan hier terug zien. De kandidaten die we gaan volgen zijn (in willekeurige volgorde)

De komende weken kun je hier van alles lezen over hun verkiezingscampagne. Verder maken we portretjes van ze en vragen we ze ook een keer te bloggen over hun avonturen.

3 reacties

3 reacties tot nu toe ↓

 • Socialist revolutionairy // 11 mei 2010 om 23:01

  Manja Smits zit nu al in de kamer namens de SP, prima kamerlid!

 • Xander // 16 mei 2010 om 01:39

  haha, weer lekker typisch PVV om niet te reageren..
  Als zij in de regering komen, ben ik het land uit.

 • René Valk // 4 juni 2010 om 11:55

  Hieruit blijkt weer eens hoe dictatoriaal Wilders Partij voor de Volksverlakkerij is Hij dicteerd, Discrimineerd en is een openlijke racist ! Hopelijk worden op g jumi alleen mensen voor de 2e kamer verkozen !

Laat een reactie achter