Website Input Studentendag

Geplaatst door Gerard van den Broek - in Updates

Studenten (en docenten natuurlijk) die geïnteresseerd zijn om de speciale Input Studentendag mee te maken, kunnen terecht op deze speciale website: http://www.beeldengeluid.nl/input2017 . Daar is ook een link naar het aanmeldingsformulier te vinden is waar je je gratis kunt opgeven.

Het programma dat op deze website staat vermeld is nog onder voorbehoud. Bevestigd zijn de sprekers: Peter Triest, Mari Bakke Riiss (‘Kayayo’), Jenny Peeters en Ester Gould (‘Strike A Pose’).

Het programma is toegespitst op studenten van de Journalistiekopleidingen, Filmacademie, Media Academie en filmrichtingen van de kunstopleidingen. De dag start om 09.30 en duurt tot 17.00 uur.

Input Studentendag, dinsdag 11 april, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

comments powered by Disqus
 • Over Input

  Input is meer dan op een stoel zitten en kijken. Dankzij de gecombineerde inzet van de NOS en Beeld en Geluid heeft het documentairefestival dit jaar een bredere opzet dan ooit tevoren. kom langs op 23 april 2018 en laat je inspireren door nieuwe sport- en nieuwsdocumentaires, masterclasses door internationale filmmakers, producenten of technici, vernieuwende TV-formats, levendige discussies en interactieve on demand toepassingen. Lees meer over Input festival
 • Praktische Info

  Datum: maandag 23 april 2018 (professionals) en dinsdag 24 april 2018 (studenten) # Tijd: 10.00 – 18.30 uur # Deuren open vanaf 09.30 uur # Je kunt je aanmelden voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button ‘Aanmelden’ in het hoofdmenu.Of (als student) ook via de website van Beeld en Geluid. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Voor de lunch is het mogelijk om van tevoren een bon à €5 te reserveren. # De bevestiging van je inschrijving geeft toegang tot alle zalen en activiteiten van het festival. Voor masterclasses kan een extra aanmelding nodig zijn.
 • Contact

  E-mail: input@nos.nl
  Telefoon organisatie: 035 6774666
  Telefoon Beeld en Geluid: 035 6775555