Programma online

Geplaatst door Gerard van den Broek - in Updates

Het definitieve programma van INPUT 2017 is bekend en kun je downloaden vanaf onze website www.inputfestival.nl !

Een interessant scala aan nieuws- en sport documentaires wordt dit jaar vertoond op het INPUT festival. Waaronder de documentaire ‘Gringo’ over de opmerkelijke levensloop van anti-virus-softwaremaker John McAfee. Zijn uitvinding maakte hem extreem rijk, maar deze roem en rijkdom brachten hem op een duister pad.
Naast de filmvertoningen is er ruimte om inspirerende workshops te volgen. Bijvoorbeeld Kees Jongkind over het maken van een aflevering van Andere Tijden Sport. Meer informatie over alle documentaires en workshops is te vinden op de website.

Heb jij je nog niet aangemeld of zijn er nog collega’s die je graag wilt uitnodigen? Dit kan via deze link:
www.inputfestival.nl/aanmelden
Aanmelden voor een specifieke workshop kan door een mailtje te sturen naar input@nos.nl.

We zien je graag op maandag 10 april in Beeld en Geluid!

comments powered by Disqus
 • Over Input

  Input is meer dan op een stoel zitten en kijken. Dankzij de gecombineerde inzet van de NOS en Beeld en Geluid heeft het documentairefestival dit jaar een bredere opzet dan ooit tevoren. kom langs op 23 april 2018 en laat je inspireren door nieuwe sport- en nieuwsdocumentaires, masterclasses door internationale filmmakers, producenten of technici, vernieuwende TV-formats, levendige discussies en interactieve on demand toepassingen. Lees meer over Input festival
 • Praktische Info

  Datum: maandag 23 april 2018 (professionals) en dinsdag 24 april 2018 (studenten) # Tijd: 10.00 – 18.30 uur # Deuren open vanaf 09.30 uur # Je kunt je aanmelden voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button ‘Aanmelden’ in het hoofdmenu.Of (als student) ook via de website van Beeld en Geluid. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Voor de lunch is het mogelijk om van tevoren een bon à €5 te reserveren. # De bevestiging van je inschrijving geeft toegang tot alle zalen en activiteiten van het festival. Voor masterclasses kan een extra aanmelding nodig zijn.
 • Contact

  E-mail: input@nos.nl
  Telefoon organisatie: 035 6774666
  Telefoon Beeld en Geluid: 035 6775555