Programma online

Geplaatst door Gerard van den Broek - in Updates

Het definitieve programma van INPUT 2017 is bekend en kun je downloaden vanaf onze website www.inputfestival.nl !

Een interessant scala aan nieuws- en sport documentaires wordt dit jaar vertoond op het INPUT festival. Waaronder de documentaire ‘Gringo’ over de opmerkelijke levensloop van anti-virus-softwaremaker John McAfee. Zijn uitvinding maakte hem extreem rijk, maar deze roem en rijkdom brachten hem op een duister pad.
Naast de filmvertoningen is er ruimte om inspirerende workshops te volgen. Bijvoorbeeld Kees Jongkind over het maken van een aflevering van Andere Tijden Sport. Meer informatie over alle documentaires en workshops is te vinden op de website.

Heb jij je nog niet aangemeld of zijn er nog collega’s die je graag wilt uitnodigen? Dit kan via deze link:
www.inputfestival.nl/aanmelden
Aanmelden voor een specifieke workshop kan door een mailtje te sturen naar input@nos.nl.

We zien je graag op maandag 10 april in Beeld en Geluid!

comments powered by Disqus