INPUT 2018: maandag 23 april

Geplaatst door Gerard van den Broek - in Updates

De datum voor de volgende editie van INPUT is vastgesteld: maandag 23 april 2018 – locatie: het gebouw van Beeld en Geluid op het Mediapark. Er is nog geen programma bekend, maar reken weer op veel nieuws- en sportdocumentaires uit binnen- en buitenland – mogelijk een première – en meer, veel meer deskundige sprekers. We zijn ook in gesprek met individuele omroepen om het programma rondom TV-formats nieuw leven in te blazen. Hou deze site in de gaten voor meer informatie.

Het studentenprogramma van INPUT vindt plaats op 24 april in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

comments powered by Disqus
 • Over Input

  Input is meer dan op een stoel zitten en kijken. Dankzij de gecombineerde inzet van de NOS en Beeld en Geluid heeft het documentairefestival dit jaar een bredere opzet dan ooit tevoren. kom langs op 23 april 2018 en laat je inspireren door nieuwe sport- en nieuwsdocumentaires, masterclasses door internationale filmmakers, producenten of technici, vernieuwende TV-formats, levendige discussies en interactieve on demand toepassingen. Lees meer over Input festival
 • Praktische Info

  Datum: maandag 23 april 2018 (professionals) en dinsdag 24 april 2018 (studenten) # Tijd: 10.00 – 18.30 uur # Deuren open vanaf 09.30 uur # Je kunt je aanmelden voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button ‘Aanmelden’ in het hoofdmenu.Of (als student) ook via de website van Beeld en Geluid. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Voor de lunch is het mogelijk om van tevoren een bon à €5 te reserveren. # De bevestiging van je inschrijving geeft toegang tot alle zalen en activiteiten van het festival. Voor masterclasses kan een extra aanmelding nodig zijn.
 • Contact

  E-mail: input@nos.nl
  Telefoon organisatie: 035 6774666
  Telefoon Beeld en Geluid: 035 6775555