Programma online

Geplaatst door Gerard van den Broek - in Updates

Op deze INPUT website is het programma overzicht vandaag online gegaan.

Kijk via Programma > Dagschema om de programma-indeling van INPUT 2018 te zien. Het festivalprogramma is nog niet helemaal rond zoals je kunt zien. Maar je kunt een begin maken met je festival-planning. Schrijf je in voor de masterclasses van de film-professionals of meld je aan voor het gehele festival. Eén keer aanmelden is voldoende om de hele dag te kunnen genieten op elk moment dat jou schikt.

De belangstelling voor de masterclasses is ook dit jaar weer groot, dus wees snel met aanmelden! Er zijn nog plaatsen. Ook in het ‘gewone’ programma organiseren we dit jaar workshops, zoals de drone-sessie waarin we met internationale professionals ingaan op de creatieve mogelijkheden van drones in film met videovoorbeelden en drone demonstraties.

Zorg dat je dit niet mist en kom ook naar INPUT 2018.

 

 

comments powered by Disqus
 • Over Input

  Input is meer dan op een stoel zitten en kijken. Dankzij de gecombineerde inzet van de NOS en Beeld en Geluid heeft het documentairefestival dit jaar een bredere opzet dan ooit tevoren. kom langs op 23 april 2018 en laat je inspireren door nieuwe sport- en nieuwsdocumentaires, masterclasses door internationale filmmakers, producenten of technici, vernieuwende TV-formats, levendige discussies en interactieve on demand toepassingen. Lees meer over Input festival
 • Praktische Info

  Datum: maandag 23 april 2018 (professionals) en dinsdag 24 april 2018 (studenten) # Tijd: 10.00 – 18.30 uur # Deuren open vanaf 09.30 uur # Je kunt je aanmelden voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button ‘Aanmelden’ in het hoofdmenu.Of (als student) ook via de website van Beeld en Geluid. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Voor de lunch is het mogelijk om van tevoren een bon à €5 te reserveren. # De bevestiging van je inschrijving geeft toegang tot alle zalen en activiteiten van het festival. Voor masterclasses kan een extra aanmelding nodig zijn.
 • Contact

  E-mail: input@nos.nl
  Telefoon organisatie: 035 6774666
  Telefoon Beeld en Geluid: 035 6775555