INPUT 2018 weer voorbij

Geplaatst door Gerard van den Broek - in UpdatesHet is weer voorbij: INPUT 2018. Een dag voor professionals en een dag voor studenten film/journalistiek: bijzondere dagen met veel inspirerende films, masterclasses, discussies en demonstraties. De sfeer was geweldig goed, de reacties enthousiast, de interactie groot. En natuurlijk is INPUT ook een geweldige netwerk-gelegenheid; op maandag toevallig met mooi weer.

Wij willen jullie als bezoekers enorm bedanken voor jullie komst. INPUT is er voor jullie als programmamakers, filmmakers en -producenten, journalisten en cameramensen en we zijn blij dat jullie dat op prijs stellen.

Tot volgend jaar !!

 

(Foto: Stefan Heijdendael)

 

comments powered by Disqus
 • Over Input

  Input is meer dan op een stoel zitten en kijken. Dankzij de gecombineerde inzet van de NOS en Beeld en Geluid heeft het documentairefestival dit jaar een bredere opzet dan ooit tevoren. kom langs op 23 april 2018 en laat je inspireren door nieuwe sport- en nieuwsdocumentaires, masterclasses door internationale filmmakers, producenten of technici, vernieuwende TV-formats, levendige discussies en interactieve on demand toepassingen. Lees meer over Input festival
 • Praktische Info

  Datum: maandag 23 april 2018 (professionals) en dinsdag 24 april 2018 (studenten) # Tijd: 10.00 – 18.30 uur # Deuren open vanaf 09.30 uur # Je kunt je aanmelden voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button ‘Aanmelden’ in het hoofdmenu.Of (als student) ook via de website van Beeld en Geluid. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Voor de lunch is het mogelijk om van tevoren een bon à €5 te reserveren. # De bevestiging van je inschrijving geeft toegang tot alle zalen en activiteiten van het festival. Voor masterclasses kan een extra aanmelding nodig zijn.
 • Contact

  E-mail: input@nos.nl
  Telefoon organisatie: 035 6774666
  Telefoon Beeld en Geluid: 035 6775555