Simone Weimans

Moderator INPUT

Simone Weimans is na zo’n vijftien jaar als radiomaker bij de VARA en de Wereldomroep overgestapt naar de televisiewereld. Sinds 2011 is ze een van de presentatoren van het NOS Journaal. Per maart 2017 werkt ze ook als invalpresentator bij NOS Met het oog op Morgen op Radio 1. Ze studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Simone is dit jaar voor het eerst betrokken bij INPUT als moderator.


Jeroen Overbeek

Moderator INPUT

Jeroen Overbeek is sinds 1989 journalist bij de NOS. Hij is afgestudeerd in het Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Jeroen is soms gastdocent of beoordeelt eindexamens bij journalistieke hbo- en masteropleidingen, bijvoorbeeld in Utrecht, Tilburg, en Groningen. Daarnaast coacht hij talent, en trainde Afrikaanse en Aziatische broadcastprofessionals.

Jeroen is sinds 2008 bij INPUT betrokken als moderator.

 


Rivkah op het Veld

Moderator INPUT

Rivkah op het Veld werkt sinds 2008 bij NOS Studio Sport en is TV-presentator bij de luncheditie van het NOS Sportjournaal. Hiervoor werkte zij als redactie-assistente en later als regie-assistente bij Studio Sport en verslaggever bij NOS Headlines, de voorloper van NOS op 3. Ze rondde in 2014 haar studie Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam  af.

Rivkah is sinds 2014 bij INPUT betrokken als moderator.