Wat is INPUT?

INPUT is het documentaire- en televisiefestival van de publieke omroep, georganiseerd door de NOS en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Samen bieden zij een platform om de ontwikkeling van vernieuwende en onderscheidende programma’s te stimuleren.

Op 23 april 2018 brengen we nieuws- en sport-documentaires, discussies met makers en masterclasses ter inspiratie voor programmamakers, televisiejournalisten, documentairemakers, zendermanagers, producers en studenten van het hoger onderwijs. Meer info en aanmelden via de link naar Beeld & Geluid

Op 24 april 2018 wordt in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid ook een speciale studentendag georganiseerd. Daarin keren elementen van de professionele INPUT-dag terug, met sprekers en documentaires en de laatste TV-format-ideeën. Maar ook zullen we speciale onderdelen ontwikkelen die interessant zijn voor studenten van filmacademies, journalistiek-opleidingen en andere makers van de toekomst.

INPUT wordt mogelijk gemaakt door:

NOS Nieuws & Sport

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

 

 • Over Input

  Input is meer dan op een stoel zitten en kijken. Dankzij de gecombineerde inzet van de NOS en Beeld en Geluid heeft het documentairefestival dit jaar een bredere opzet dan ooit tevoren. kom langs op 23 april 2018 en laat je inspireren door nieuwe sport- en nieuwsdocumentaires, masterclasses door internationale filmmakers, producenten of technici, vernieuwende TV-formats, levendige discussies en interactieve on demand toepassingen. Lees meer over Input festival
 • Praktische Info

  Datum: maandag 23 april 2018 (professionals) en dinsdag 24 april 2018 (studenten) # Tijd: 10.00 – 18.30 uur # Deuren open vanaf 09.30 uur # Je kunt je aanmelden voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button ‘Aanmelden’ in het hoofdmenu.Of (als student) ook via de website van Beeld en Geluid. Toegang en koffie/thee zijn gratis. Voor de lunch is het mogelijk om van tevoren een bon à €5 te reserveren. # De bevestiging van je inschrijving geeft toegang tot alle zalen en activiteiten van het festival. Voor masterclasses kan een extra aanmelding nodig zijn.
 • Contact

  E-mail: input@nos.nl
  Telefoon organisatie: 035 6774666
  Telefoon Beeld en Geluid: 035 6775555