INPUT is het documentaire- en televisiefestival van de publieke omroep, georganiseerd door de NPO, de NOS en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Samen bieden zij een platform om de ontwikkeling van vernieuwende en onderscheidende programma’s te stimuleren. Op maandag 10 oktober 2011 wordt het gebouw van Beeld en Geluid op het Media Park omgetoverd tot een filmhuis met verschillende zalen. Documentaires, dramaproducties, korte films en fictie van over de hele wereld, discussies met makers, workshops en formatbesprekingen zorgen die dag voor kennisdeling en nieuwe inspiratie. Voor programmamakers, televisiejournalisten, documentairemakers, zendermanagers, producers, studenten van de filmacademie. Kortom, voor alle mensen met liefde voor het televisievak.

INPUT in beeld
Wil je een indruk van het festival? Bekijk dan het filmpje van vorig jaar.

Ben jij een maker?
En wil je graag materiaal aanleveren voor INPUT? Stuur dan een mail naar input@nos.nl. We ontvangen graag een synopsis van jouw film en een videolink of DVD.

Ben jij een bezoeker?
Meld je aan voor het INPUT festival via deze site. Klik hiervoor op de button Aanmelden in het hoofdmenu. Toegang is gratis. Vol is vol. Als je je hebt aangemeld en een bevestiging hebt ontvangen, kun je de hele dag naar het festival.

  • Programma

   Klik hier voor het programma van INPUT 2011
   (wijzigingen onder voorbehoud)
  • Organisatie

  • Twitter #INPUT2011

  • Facebook

  • Met dank aan