De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Aiaiai…..

o-nee1Aiaiai…bloggen is een vak.
Excuus aan iedereen die de afgelopen tijd reageerde op het klimaatweblog….

 

Blijkbaar zijn, sinds een tijdje, de instellingen veranderd, en moet ik de reacties nu zelf goedkeuren, alvorens ze verschijnen op het blog. Dat was eerst niet zo……

Je ziet ik ben een echte beginner als het om bloggen gaat. En wist niet dat ik op mijn ‘dashboard’ de reacties kon vinden, dus was in de veronderstelling dat er gewoon niet werd gereageerd. Dus nogmaals: sorry; grote klunzigheid van mijn kant. Ik zal mijn leven beteren….
Degenene die dachten dat dit waarschijnlijk wel weer een complot van de NOS was….nee, nee… gewoon onervarenheid. Want ik vind dat iedereen mag reageren (afgezien van scheldpartijen, die zal ik niet toestaan), dus vooral ook alle sceptici in Nederland, kom maar op! Zou wel leuk zijn als die ook weerwoord krijgen…..

 

Tags: ,

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


4 reacties op “Aiaiai…..”

 1. Marcus zegt: 08-09-09 om 11:00

  “waarschijnlijk wel weer een complot van de NOS” – Hahaha ;)

  Je hebt natuurlijk veelal dat juist ‘critici’ de reactiemogelijkheid volspammen met lange verhalen en tirades, terwijl mensen die ‘t goed vinden, het ermee eens zijn, en vinden dat de NOS gewoon goed bezig is, minder snel de behoefte voelen om een reactie te posten.

  Ga zo door!

 2. Jannenman zegt: 11-09-09 om 23:33

  Het is dan ook ontzettend moeilijk om mensen die heilig in iets geloven, dingen anders te laten bekijken.

  Tirades noem ik dan mijn woorden niet, maar dat er heel veel woorden voor nodig zijn geldt doorgaans wel. Tzt zal ik ‘de door mensen veroorzaakte broeikaswaan’ ook hier wel weerleggen. Die hockeystick is vrij snel na het ontstaan al gebroken hoor, maar dat komt overheden niet uit.

 3. Wladimir van Kiel zegt: 20-12-09 om 09:12

  Ongelooflijk, op de klimaattop van Copenhagen is nu besloten dat de overheden zullen zorgen dat het niet meer dan 2 graden warmer wordt op aarde.

  The lunatics are running the asylum: politici die in alle ernst beweren dat zij de temperatuur op aarde op de tiende graad nauwkeurig kunnen afstellen met behulp van belastingheffing en wet- en regelgeving en, wat nog enige gradaties zieliger is, mensen die oprecht geloven dat politici dat kunnen.

  Dat kunnen alleen maar religieuze socialisten zijn, hun almachtige oudtestamentische God is de Staat en die kan dat allemaal.

  Dankzij de goddelijke en onfeilbare Staat, de Bron van alle Gerechtigheid, komt de zon iedere dag weer op, regent het en groeien de plantjes: de volkomen maakbare wereld dus en dat allemaal door middel van belastingen en regeltjes die op de een of andere manier het universum en de thermostaat van het wereldklimaat sturen.

  Ik heb altijd zo het idee gehad dat links denken zwaar hersenletsel veroorzaakt en het lijkt er sterk op dat ik meer dan gelijk heb.

  Deze idioterie loopt gelukkig op zijn laatste benen (en er komt echt wel weer een nieuwe want de socialistische geest is uniek in het bedenken van steeds weer de volgende criminele waanzin) en als we over een paar jaar terugkijken dan zullen we ons verbazen hoe het toch mogelijk was dat hele volksstammen zich zo hebben laten belazeren door een handvol collectivistische politici en handlangers, net als we nu vol onbegrip naar beelden uit de jaren 30 kijken waarin complete volksstammen in Europa als debielen met de rechterarm omhooggestoken in opperste verrukking achter allerlei krijsende socialistische politici-met-snorretje aan huppelden.

 4. Adri zegt: 20-12-09 om 11:17

  Nee hoor Marcus. Ik ben het bv totaal niet eens met de hype over klimaatopwarming en al die opgeklopte verhalen over Kopenhagen.
  Maar gereageerd heb ik nog niet hier.

  Kan me niet voorstellen dat ik de enige uitzondering ben.

  Ik vind het ook wel typisch om wat ‘criticasters’ typen af te doen als tirades en spam. Het zijn juist de soort reacties zoals die van jou nu, waar ik me aan erger.

Geef een reactie