De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Maandag: nationale herdenking

EPA

Terwijl Nederland de slachtoffers van de MH17 herdacht, maken bergers zich op om brokstukken van het vliegtuig in Oost-Oekraine te bergen. Correspondent David Jan Godfroid is in de buurt van de rampplek.

Het was vandaag de dag van de Mantelzorger. Voor veel vrijwilligers verzorgers van kind, ouder of bekende gaat er vanaf 1 januari veel veranderen, omdat de gemeente zorgtaken van de overheid overneemt. Wat voor een consequenties heeft dat voor mantelzorger Eric van Gils?

Dood en verderf heeft Mexico al een tijd in de greep. De Britse schrijver Graham Greene schreef er 75 jaar geleden al een boek over de wetteloosheid in het land, The Lawless Roads. Wil Pansters zet het Mexicaans geweld in historisch perspectief.

Wat vieren we met Sint Maarten ook al weer?

 

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


Geef een reactie