De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Maandag: Hans over Ivo, Kees over Karel, George over George, Kristien over Elizabeth. En Vonder met Bloom

Foto: ANP

Iedereen praat over iedereen vanavond in het Oog. Minister Opstelten moest zich in de Tweede Kamer vandaag verantwoorden over de problemen bij de reorganisatie van de politie. Hoe ging hij met die kritiek om? Politiek verslaggever Hans Andringa doet verslag.

Morgen komt het Nederlandse marineschip Karel Doorman aan in het door ebola getroffen Sierra Leone. Wat kan het bijdragen aan de strijd tegen het virus en komt het schip niet veel te laat? Correspondent Kees Broere bericht vanuit Freetown.

Hoe goed is de relatie tussen de Amerikaanse oud-presidenten George Bush en zijn zoon George W. Bush. Junior, de 43e president van de Verenigde Staten, schreef ’uit liefde’ een boek over zijn vader: ’41, a portrait of my father’. Maar was die liefde wederzijds? Onze Bush-watcher Michiel Vos over de onderlinge verhoudingen binnen de Bush-dynastie.

In de serie Writer’s Writer: Kristien Hemmerechts over de 19e eeuwse Britse schrijfster Elizabeth Gaskell.

Live-muziek is er ook. Vonder & Bloom spelen nummers van hun nieuwste album.

Presentatie: Chris Kijne

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


Geef een reactie