De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Eredivisie voetbal op internet bij de NOS

eredivisie-logo.jpgVandaag begint de Eredivisie. Een bijzondere dag voor de NOS, want na drie jaar zonder Eredivisie-voetbal heeft de NOS met ingang van seizoen 2008/2009 weer voor 5 jaar de uitzendrechten van de samenvattingen van de Nederlandse competitie verworven. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

En hoewel we zeer beperkte rechten voor internet hebben, lanceren we later vanmiddag toch fase 1 van een gloednieuwe Eredivisie-site.

Studio Sport ook via Internet te volgen.
Binnen het contract met de Eredivisie mogen we de Eredivisie-uitzendingen van Studio Sport en Studio Voetbal live op onze website uitzenden, het zogenaamde simulcasten. U kunt deze programma’s alleen binnen Nederland bekijken. Het betreft de volgende uitzendingen:

Studio Sport: vrijdag 22.30 uur, zaterdag 22.30 uur en zondag om 19.00 uur.
Studio Voetbal: zondag om 22.40 uur.

Uitzending Gemist
Helaas mogen we de samenvattingen niet apart via internet aanbieden en ook de hele uitzendingen van Studio Sport en Studio Voetbal zijn achteraf niet op de NOS website of via Uitzending Gemist terug te kijken. Dat is niet omdat wij dat niet zouden willen, maar omdat het contract met de Eredivisie ons dat niet toestaat.

Langs de Lijn & internet: alle wedstrijden live.
Live videobeelden van de wedstrijden zijn niet via deze website te volgen. Wel doet NOS Langs de Lijn als vanouds live verslag van alle wedstrijden via Radio 1. De uitzendingen van Langs de Lijn zijn uiteraard ook via onze website te beluisteren. Ook bieden we daar alle live statistieken, opstellingen, uitslagen en andere relevante informatie van alle wedstrijden die op dat moment gespeeld worden. Het volgen van de wedstrijden via Langs de Lijn en de live pagina op de website wordt daardoor een hele nieuwe ervaring. U mist helemaal niets!

afbeelding-108.png

Videofragmenten
Reacties, persconferenties, archiefmateriaal en andere relevantie videofragmenten zijn te bekijken via de videopagina op de website. Dit beeldmateriaal is ook buiten Nederland op te vragen. Maar helaas: geen samenvattingen.

Website in ontwikkeling
De website is nog niet af en zal de komende maanden stap voor stap verder worden uitgebouwd. Mocht u suggesties hebben om deze site verder te verbeteren, dan zijn die hieronder natuurlijk van harte welkom.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


218 reacties op “Eredivisie voetbal op internet bij de NOS”

 1. Lex zegt: 29-08-08 om 12:18

  Nog niks te zien maar ik ben benieuwd.

  Roeland, tijdens het EK paste jullie de streams van het NOS Journaal aan zodat er geen beelden te zien waren. Dit werd dacht ik ook gedaan voor de beelden van Engels voetbal in Studio Voetbal. Is deze oplossing niet weer mogelijk? Zelf ben ik niet altijd in de gelegenheid om de uitzending live te bekijken.

 2. dre020 zegt: 29-08-08 om 13:08

  kom maar door!

  laat er vooral een creative leidraad zijn ipv een commierciele. heb er zin an.

 3. Patrick zegt: 29-08-08 om 13:50

  Jammer hoor dat je als je in het buitenland woont niet kan kijken

 4. @Patrick Ja, dat vinden wij ook. We zien het steeds vaker dat de rechthebbenden strenge eisen stellen aan online activiteiten in de hoop de rechten elders nog een keer te kunnen verkopen …

 5. Inderdaad jammmer dat het vanuit het buitenland lastig is om beelden te zien van het nederlands voetbal. Nog meer teleurstellend is dat als je je probeert aan te melden voor Eredivisie Live geen email terug krijgt met een mededeling dat je je niet kunt aanmelden hiervoor vanuit het buitenland. Weet het nu dus nog steeds niet.

 6. @peter misschien dat je wel een abonnement op Eredivisie Live kunt nemen in het buitenland hoor! Dat weet ik eerlijk gezegd niet.

 7. Mooie site hoor! Goed dat jullie dezelfde basis voor elke website hebben. Erg gebruiksvriendelijk.

  Maar nu een vraag. De layout van de website is anders dan die van de Leaders op tv. Op de website is op de achtergrond een voetbal te zien, terwijl dat er bij Studio Sport op tv gewoon de ”normale” leader te zien is. Komt er nog een nieuwe leader of houden jullie dit zo?

 8. Gerard, woonachtig in Afrika zegt: 30-08-08 om 21:31

  Helaas, ik zou graag de samenvattingen zien, maar woon in Afrika dus kan geen abonnement nemen op eredivisielive. Weet er iemand een oplossing?
  bedankt

 9. Waar is de link voor de simulcast??

 10. Ronald zegt: 30-08-08 om 22:40

  Helemaal geweldig dat ik voetbal via de simulcast kan zien (heb geen tv aansluiting en doe alles online). Echter een aparte tab waar de uitslagen nog niet te zien zijn zou wel heel erg fijn zijn. Nu heb ik al gezien wie er gewonnen er verloren hebben. Beetje jammer. Verder is het nu 22:42 en ik kan nog geen simulcast zien :( Maar goed bij Nova en ook bij de OS werkte het allemaal prima dus dat laatste zal uiteindelijk wel goedkomen

 11. Rob K zegt: 30-08-08 om 23:10

  Volgens mij heb ik ‘m gevonden… ;) > http://voetbal.nos.nl/index/wmv
  Maar hij blijft bij mij wel héél zwart (en ik woon gewoon in de provincie Utrecht)! Trouwens wel complimenten voor de steeds terugkerende ‘nieuwe’ sites bij evenementen (en nu dus bij de eredivisie): prima!

 12. Rob zegt: 31-08-08 om 08:34

  Ik heb nog een suggestie voor de website, misschien is het een idee om voor andere voetbalsite’s de mogelijkheid te geven de uitslagen op voetbal.nos.nl te exporteren als .html en/of .xls

 13. M Roest zegt: 31-08-08 om 09:30

  Ik weet dat het een herhaling is van wat anderen zeggen: Welke organisatie gaat NL eredivisie voetbal beschikbaar maken voor Nederlanders in het buitenland? Vorig seizoen was het beter dan nu: Via RTL Voetbal waren de samenvattingen te bezien. Ook kon je Studio voetbal zien via internet.

 14. Ruud zegt: 31-08-08 om 14:03

  Ook ik moet toegeven dat het indd vrij jammerlijk is dat je geen live beelden via internet kijken kan. Hopen dat dat nog geregeld kan worden op de één of andere manier.

 15. @Ruud Je kunt wel livebeelden via internet bekijken. Maar niet via de NOS, niet als je buiten Nedeland woont, en tegen betaling van Euro 4,50 per wedstrijd. Zie http://end.sport2media.com

 16. Ruud zegt: 31-08-08 om 14:17

  Helaas verblijf ik dit eerste halfjaar int buitenland ;) .

 17. Reinier zegt: 31-08-08 om 17:56

  Zoals we van de NOS gewoon zijn, goed verzorgd! Ik vraag me alleen af waarom de samenvattingen en studio voetbal niet achteraf vertoont mogen worden. Vorige jaren gebeurde dat wél bij RTL (alleen op diezelfde dag), zonder reclames tussendoor en het commentaar tussendoor was ook door te spoelen…

 18. Rob K zegt: 31-08-08 om 19:48

  Idd mijn complimenten voor de berichtgeving, studio e.d.! Vandaag deed ook de livestream via http://voetbal.nos.nl het!

 19. Als voetballiefhebber kon ik vorig jaar altijd anderhalf uur genieten van de eredivisie samenvattingen op zondag. Tot mijn grote teleurstelling duurden de samenvattingen vandaag maar 50 minuten. Dit is simpelweg gewoon te kort, schandalig dat er maar 50 minuten voetbal werd getoont en de opstellingen ook, je kon niet eens lezen wie waar stond dan was het alweer uit beeld verdwenen. Ook een interview na de wedstrijd extra zou niks mis mee zijn. Ik zou zeggen vul die anderhalf uur gewoon en kom je in de knel met het journaal verplaats de samenvattingen dan gewoon naar NED3.

 20. Lex zegt: 31-08-08 om 21:02

  @Jens Talpa/RTL vulde de 50 min samenvattingen met veel interviews, analyses en andere onnodige info. De NOS heeft hiervoor een Studio Voetbal. Studio Sport (50 min) + Studio Voetbal (45 min) = Voetbal bij de NOS (85 min, dikke anderhalf uur dus).

 21. dick zegt: 31-08-08 om 21:43

  Ga morgen bij de eredivisiesite kijken:

  Vandaag was Thomas uitstekend in een perfecte 1e “bord op tafel Studio Sport”: to the point vooral geen comedy. Geen 1,5 uur maar 50-55 minuten: dat is de zender waar we trots op mogen zijn.

 22. Tante Truus zegt: 01-09-08 om 04:06

  Ja, vlaflipje was in vorm! Desondanks, graag studio voetbal herhalingen in het holst van de nacht, of zijn de deadline rechten naar 00:00 verschoven?

 23. Bob zegt: 01-09-08 om 08:05

  Ik heb zaterdagavond gekeken en vind het jammer dat men bij de NOS niet neutraal kan blijven. Bij de aankondiging van WillemII-Ajax werd er zoveel aandacht besteet aan het verschil van geld voor de aankopen.
  WillemII €800.000 en Ajax 36 miljoen dat ik al wist dat ajax zou gelijkspelen of verliezen. Als ik nu ook nog hoor dat er bepaalde beelden niet zijn uitgezonden (2x strafschop onthouden aan Ajax) vind ik het helemaal een beetje jammer.

 24. Roetilla zegt: 01-09-08 om 08:30

  En dan hoop je dat de heren presentatoren en verslaggevers tijdens hun vakantie wat Spaans zouden geleerd hebben en eindelijk de namen van Guzmán, Méndez en Pérez correct zouden uitspreken maar nee hoor, het is nog steeds Gúzman, Mendéz en Peréz. Het klinkt zo slordig
  en zo moeilijk is het toch niet???!!!

 25. Henk zegt: 01-09-08 om 12:11

  Zondag de uitzending gezien. Ik vond dat het allemaal veel te snel ging. Het werd echt in een uurtje eruit gepompt. Dit was vroeger toch wel anders. De opstellingen voor de samenvatting kunnen naar m.i. wel korter. En ik vind het commentaar achteraf te summier. Dit mag wel iets meer worden. Dan maar een kwartier langere uitzending.

 26. Rico Bouma zegt: 01-09-08 om 15:52

  Graag in de samenvatting van de reeds gespeelde wedstrijden niet alleen de doelpunten af en toe ook net gemiste kans. Want het commentaar is nu heel storend. Bij voorbeeld Ajax scoort als eerste: commentaar: “er lijkt geen vuiltje aan de lucht”. Dan weet je al dat ze toch gaan verliezen. De spanning is er dan uit Vergelijk het met naar tennisen kijken als je de uitslag al weet.
  Om met Mart Smeets te spreken: senk you voor Uw aandacht

 27. Rob zegt: 01-09-08 om 16:49

  Gaan jullie volgend jaar ook wedstrijdbeelden in HD formaat leveren ?

 28. jeroen zegt: 01-09-08 om 20:28

  Sjonge jonge wat schraal allemaal. Heb gisteren de uitzending gemist, nu niet eens meer terug te vinden op internet (ook niet via Tele2 uitzending gemist) omdat de ‘Eredivisie NV’ dit niet toelaat. Centen, centen en nog eens centen… Bah, wat een land zeg. Maar ja, emigreren is ook zo wat.

 29. Al het goede wat Talpa en RTL de afgelopen jaren hebben ingevoerd, is al weer overboord gegooid door de NOS. Waar waren de sfeerbeelden (jullie moesten eens weten hoeveel uren voorbereiding hier in gaat zitten)? En waarom zoveel aandacht voor de opstellingen? Wat boeit dat nou als je maar 50 minuten uitzendt? En waarom wordt er weer zoveel nadruk gelegd op overtredingen, kaarten etc? En waarom zoveel aandacht voor de traditionele top 3? De grote provincieclubs (Heerenveen, Twente, Groningen) verdienen zo langzamerhand net zoveel aandacht met hun voetbal en prestaties op de groene mat.

  Nee… ik ben zeker nog niet enthousiast. 50 minuutjes voetbal en je moet alweer wat anders zoeken op de saaie zondagavond televisie.

 30. Het aller slechtste vergeet ik nog te vermelden: als je een keer een zondagavond de uitzending mist, dan kun je het vergeten. De samenvattingen zijn nergens terug te kijken!!!

 31. Bouwe zegt: 02-09-08 om 12:26

  Jammer dat het contract niet toelaat om de samenvattingen online uit te zenden tot maandagochtend, zoals dat bij RTL wel het geval was.

 32. Philip zegt: 02-09-08 om 13:46

  Waar ik van baalde was dat er nu weer een extra logo over het beeld heengezet wordt. Linksboven NOS, rechtsboven ned 1, en nu rechtsonder een bleek eredivisie-logo. Misschien linksonder nog een logo van de sponsor? Doe normaal, ik wil TV kijken!

 33. karin zegt: 02-09-08 om 20:30

  als nederlander in het buitenland blijf je graag op de hoogte van de nl voetbalcompetitie. Gelukkig kon dat vorig jaar met RTL een beperkte tijd maar wel zeer goed.
  Waarom kan de NOS dit niet?
  Het zou zeer veel NL in het buitenland tevreden maken!!

 34. @Karin: de NOS kan het wel en wil het wel, maar MAG het niet van de Eredivisie CV.

 35. Als de voetbal bv zo graag commercieel wil ipv publiek, moeten ze ook alle publieke subsidies weigeren. Nu betalen burgers via de belastingen geld aan de NOS, die dan weer voor veel miljoenen de TV rechten koopt die niemand anders wil omdat Nederlanders voetbal gewoon normaal willen kunnen kijken, en via de gemeentelijke subsidies houden wij clubs overeind, en dan moeten we ook nog eens betalen om samenvattingen te zien. Jammer dat er in NL geen groter anti-balesting betalen klimaar is, nu wordt publiek geld aangewend zonder de baten die je zou mogen verwachten.

 36. Dat ik de samenvattingen niet kan kijken in het buitenland vind ik nog tot daar aan toe, maar dat ik (waarschijnlijk omdat er een paar beelden voorbijkomen) Studio Voetbal niet eens meer kan kijken via internet. Pfff.

  Verder vind ik het vrij frappant dat, het bekijken van samenvatting van wedstrijden via het wereld wijde web, vorig jaar nog wel gewoon mogelijk was bij RTL. Niet helemaal goed gegaan tijdens de onderhandelingen? De Eredivisie CV… ik weet niet wat waar ze nu helemaal mee bezig zijn, maar dit heeft niks met voetbal te maken. Beter vervullen ze gewoon de wensen van de Nederlandse voetballiefhebber (int buitenland).

  Hopen dat der wat geregeld zou kunnen worden. Miss zelfs betaald. Maar ik heb weinig hoop.

  Jammerlijk… Miss was RTL / Talpa zo slecht nog niet.

 37. Patrick zegt: 04-09-08 om 13:27

  Studio voetbal via uitzendinggemist werkt hier gewoon. Ik hoop dat dit ook zo blijft.
  Volgens de helpdesk bij ECV worden de rechten misschien nog aan andere landen verkocht, dus wie weet komt het nog goed. Ik vraag me alleen af of er buiten Nederlanders in het buitenland veel mensen echt zitten te wachten op de eredivisie. Misschien is het wel lucratiever om het via internet wereldwijd zelf te doen, zodat Nederlanders over de grens ook gewoon een abonnement kunnen afsluiten.

 38. Daan zegt: 05-09-08 om 17:42

  Ik weet niet of het aan mij ligt, maar de website laadt zich de hele tijd opnieuw, als ik op een artikel klik wordt ik binnen de kortste keren weer teruggeworpen naar de hoofdpagina, die hij steeds blijft laden.. Of ligt dit aan Safari?

 39. @Daan We hebben met NOS.nl een probleem in Safari. Dat klopt. Wordt aan gewerkt. De Eredivisie-site doet het echter wel goed in Safari.

 40. Bram zegt: 11-09-08 om 03:12

  Ik woon in Amerika en heb altijd genoten van Studio Voetbal. Waarom kan ik dat niet meer kan kijken via internet? Studio Sport met de samenvattingen kan ik bergijpen, maar een praatprogramma? Al is het een week later…

 41. Edward zegt: 13-09-08 om 22:14

  Ahhh… wat jammer dat ik de uitzendingen van studio sport niet op internet kan kijken hier! Ik woon in Canada en wil gewoon de samenvattingen zien! Enige kans dat binnenkort hier verandering in gaat komen?

 42. Noekie zegt: 13-09-08 om 22:42

  Helaas doet de website het op dit moment niet! Dus ik kan het niet zien! Ik baal als een stekker wint feyenoord een keer kan ik het weer niet zien!!

 43. Op zaterdag werkte de ‘live’uitzending van studio sport via deze wrbsite niet. Jammer.

 44. Richard zegt: 13-09-08 om 22:55

  Ligt het aan mij of heeft livestream van de Studio sportuitzendingen op 12 en 13 september niet gewerkt? (ik krijg wel een frame voor Silverlight of Media Player, maar geen stream).

 45. sander zegt: 13-09-08 om 23:29

  De simulcast van Studio Sport helaas gemist. De (wmv)-stream gaf de hele tijd fouten: 0xC00D1198: Cannot connect to the server.

  Server problemen?

 46. Vreemd dat ik naar de NOS teletext moet om de stand van de Eredivisie te kunnen zien. Ik doe waarschijnlijk iets fout, maar overzichtelijk is het nog niet. Studio Voetbal is weg. Spijtig, een heerlijk programma om het “wij gevoel” in het buitenland op pijlk te houden. Is er nog iets aan te doen?

 47. Jan zegt: 14-09-08 om 12:49

  Hetzelfde hier, livestream werkt in zowel Silverlight als WMV niet.. :/

 48. Len zegt: 14-09-08 om 14:27

  mooie site, ik mis nog de stand (of kijk ik met mn neus??)

 49. peter zegt: 14-09-08 om 19:11

  en ook voor de zondagavond uitzending: wel een frame, maar geen beel of geluid. Dat deden ze bij RTL idd echt beter.

 50. CVhiel zegt: 14-09-08 om 19:22

  Nou lekker hoor nos , Er valt dus helemaal niks te zien op jullie website. Zit je de hele dag de wachten hierop en dat komt het er niet. Zeer teleurgesteld en als dit vaker voorkomt zal ik klachten indienen

 51. Frank zegt: 14-09-08 om 19:28

  Volgens het programma zou Studio Sport (Zo 14-09-08 19:15) te zien zijn via de website. Silverlight en WMV laten echter geen stream zien.

 52. de eerste speeldag werkte de livestream prima, maar dit weekend alleen zwart beeld, kan u NOS dit svp oplossen ?

 53. Richard zegt: 14-09-08 om 19:42

  Nog steeds niet. Een kinderziekte is niet zo erg, maar even een melding daarvan maken is wel netjes, toch?

 54. Floris zegt: 14-09-08 om 19:48

  bij mij werken de uitzendingen niet, de rest van de website wel. ligt dit aan safari? de silverlight blijft zich herladen en mediaplayer geeft aan dat ik een verkeerde url heb. ik kon wel het EK, de tour en de OS kijken. Weet iemand wat hier aan te doen is? BVD

 55. Misja zegt: 14-09-08 om 20:40

  Ik vind het belachelijk dat ik geen studio sport en Eredivisie voetbal kan kijken als in het buitenland wonende Nederlander. Ik kan geen nederlandse kanalen ontvangen hier op de tv, maar vorig jaar kon ik iig nog gewoon via internet kijken bij RTL… Nu moet ik het helemaal missen… Ik vind dit een enorme achter uitgang… Een hele slechte ontwikkeling!
  Ik hoop dat aan deze uitzendrechten binnenkort serieus iets gedaan gaat worden!

 56. We hebben dit weekend inderdaad problemen gehad met de live simulcast van de Studio Sport uitzendingen. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

 57. @misja wij kunnen hier helaas niets aan doen. Van ons (de NOS) mag je het zien, maar de Eredivisie CV vind het niet goed.

 58. Inmiddels hebben we het probleem gevonden. Studio Voetbal zou straks gewoon te volgen moeten zijn.

 59. CVhiel zegt: 14-09-08 om 21:17

  aah heel erg bedankt , Nog een tip voor de nos, Als de stream het niet doet zou het wel netjes zijn om dat effe daar neer te zetten. Nu denken mensen misschien dat het aan hun pc ligt en blijven ze minuten kloten om toch beeld te krijgen.

 60. Richard zegt: 14-09-08 om 22:52

  Bedankt voor de actie!

 61. Richard zegt: 14-09-08 om 23:49

  Wel jammer dat de stream er om 23.46 wordt uitgegooid, terwijl de uitzending tot 0.00 duurt. Nu hebben we nog alle goals gemist. Geven jullie zoveel miljoen uit voor die rechten, dan verwacht ik wil ietsje pietsje meer professionaliteit bij dit soort dingen. Dat is toch niet te veel gevraagd?

 62. @richard Je hebt gelijk. We gaan zorgen dat dit niet meer voorkomt.

 63. geert zegt: 16-09-08 om 08:01

  Gaat de NOS dit seizoen ook Champions League wedstrijden uitzenden via Internet? PSV speelt vanavond in Madrid..

 64. Rchard zegt: 17-09-08 om 18:51

  Ik vind het toch wel bijzonder jammer dat studio voetbal niet meer via het internet word uitgezonden. Ik woon in Canada en keek vorig jaar altijd naar SV over het internet. Ik keek ook altijd naar Voetbal insite, die wil uitzond op het internet ondanks dat RTL de eredivisie rechten had.

  Ik vraag me personlijk af wat nou de negatieve nadelen zijn om studio voetbal niet meer uit te zenden. Ik kan begrijpen dat men niet Studio Sport over het internet wil uitzenden maar SV heeft toch niet zo’n grote invloed omdat het een praatprogramma is. Alleen maar Nederlanders die in het buitenland wonen worden hierdoor benadeeld.

  Groet,

  PS Ik ontvang BVN hier in Canada dus ik kan al Studio Sport op de sateliet zien.

 65. Marc zegt: 21-09-08 om 15:37

  Het zou prettig zijn om ergens de stand in de eredivies te kunnen vinden. Misschien is die wel ergens, maar dan goed verstopt.

 66. Tjarck zegt: 22-09-08 om 01:38

  Waarom kan ik geen Eredivisie voetbal bekijken vanuit het buitenland, en ook geen Studio Voetbal via uitzendinggemist.

 67. Jammer dat gisteren de laatste drie minuten van Feyenoord – Ajaks niet werden uitgezonden!!! Is dit altijd zo? Geen blesuretijd?

 68. Floris zegt: 22-09-08 om 23:17

  @Marc. Valt wel mee hoor, voetbal.nos.nl en een beetje naar beneden scrollen.

 69. roy zegt: 23-09-08 om 20:27

  waar is Evert ten Napel gebleven?

 70. roy zegt: 29-09-08 om 17:01

  oh hij is al terug hij was zeker op vakantie?

 71. Richard zegt: 03-10-08 om 22:31

  De steam is weer kaduk…. :-(

 72. Tim zegt: 04-10-08 om 22:39

  Wanneer wordt de stream weer gefixt??

 73. mark zegt: 04-10-08 om 22:39

  ja gister geen beeld, vandaag idemdito ?, geen beeld. NOS ! help

 74. mark zegt: 04-10-08 om 22:48

  de voetbaluitzending op internet werkt niet dit weekend ?

 75. Frank zegt: 05-10-08 om 17:55

  Geachte,
  Wat is het jammer dat we de samenvattingen van het voetbal in het buitenland niet kunnen zien. Ik heb al vele pogingen gewaagd, maar blijkbaar is dit onmogelijk. Ik woon sinds kort In Frankrijk, heeft iemand een suggestie om de samenvatgingen terugtezien via stream. Alvast Bedankt

 76. Allen, gisteren en vrijdag waren er problemen met de livestream van Studio Sport. Zou vanavond om 19 uur opgelost moeten zijn. Excuses voor het ongemak.

 77. Richard zegt: 05-10-08 om 18:43

  Bedankt voor de actie! (weer)

 78. Jan zegt: 05-10-08 om 22:42

  @ Frank, dit kan wel op http://www.studiosport.tk . Trouwens bedankt voor het oplossen jongens!

 79. Rob zegt: 06-10-08 om 16:17

  Als vanaf 1 januari de uitzendinge in HD formaat gaan plaatsvinden gaan dan de voetbaluitzendingen vanaf 1 januari voortaan ook in HD kwaliteit worden uitgezonden of wordt het beedl geupscaled.
  als dat laatst het geval is wanneer kunnen we dan wel echte HD beelden verwachten ?

 80. Tim zegt: 10-10-08 om 22:23

  HD zal wel weer uitgesteld worden.

 81. sander zegt: 19-10-08 om 23:54

  De stream van Studio Voetbal werd afgebroken net toen Gerard Cox en zijn teruggestuurde seizoenskaarten ter sprake kwam. Nog niet afgelopen dus. Kan het niet ietsje nauwkeuriger?

 82. rene zegt: 21-10-08 om 16:42

  Beste mensen bij studio voetbal hebben ze jan mulder weer binnen gehaald ,dit is een B keus annelist ,dus doe geen moeite om de sport te ontvangen met deze figuren word de kwaliteit alleen maar minder

 83. Carlo [Verona] zegt: 22-10-08 om 03:27

  Als Nederlander in het buitenland heb je er niks aan…….

 84. Mr. T zegt: 23-10-08 om 11:50

  Wat verlang ik terug naar die tijd dat je in de reclamebreak ff kon plassen of een hapje/drankje inschenken…….
  Waarom er een presentator nodig is die (voor veel geld) filmpjes aan elkaar praat is mij een raadsel!
  RTL/Talpa was veel prettiger om naar te kijken, mooiere graphics, duidelijk leesbare opstellingen en een goede analyse!

 85. johan zegt: 25-10-08 om 23:15

  Waarom wordt de stream willekeurig/vroegtijdig afgebroken? Gebeurde za. 18-10, z0. 19-10 en vanavond 26-10 weer.

 86. MAC zegt: 26-10-08 om 23:14

  Tja, heb voor de tweede keer samenvatting gemist van de ere divisie. En dan is toch balen dat je niet later kan bekijken. Wat betreft uitzendrechten. Als NOS ze toch heeft. Waarom dan niet bij uitzending gemist. Want er is geen verschil voor inkomsten van de clubs, organisatie etc etc.
  Dus er mag naar de kijker wel hele duidelijke(r) reden zijn waarom het op deze manier moet.

 87. johan zegt: 27-10-08 om 00:49

  en weer wordt Studio Voetbal voortijdig afgebroken.. (26-10)

 88. Sebastiaan zegt: 27-10-08 om 02:43

  Graag nog eens rond tafel gaan zitten met Eredivisie CV, want voor de mensen die de samenvattingen missen op zondagavond of ze gewoon simpelweg nogmaals willen zien is een herhaling bv zondagnacht of maandagavond (zoals in Belgie) toch niet teveel gevraagd. Geef me nu eens 1 goeie reden waarom ze dit niet willen.. Vriendelijke groeten uit Belgie, met hoop op beterschap.

 89. Tapie zegt: 28-10-08 om 21:54

  Werkelijk goede site, goede info, prima vormgeving. Nog een suggestie: vermeld op de tab Live Statistieken ook de resterende speeltijd

 90. Richard zegt: 29-10-08 om 22:32

  Wel een aangekondigde uitzending voor vandaag, maar geen stream op de aangekondigde tijd… is het nu echt zo moeilijk?!

 91. sander zegt: 29-10-08 om 23:29

  Inderdaad geen stream gezien vandaag…

 92. Richard zegt: 30-10-08 om 18:22

  Vanavond wel?

 93. Richard zegt: 30-10-08 om 22:57

  Thanks, maar misschien wordt het wel eens tijd voor een uitgeslapener werknemer voor het beheer van de streams… Of kijken er maar zo weinig mensen?

 94. Tja Richard, er zijn weinig excuses voor de slordigheid van de afgelopen tijd. Een combinatie van technische problemen, menselijk falen en andere onverkoopbare problemen. Ik hoop – met jou – dat het in het vervolg beter zal gaan. Je kritiek is in ieder geval meer dan welkom.

 95. johan zegt: 02-11-08 om 23:48

  02-11: en weer gaat de stekker er uit voor de uitzending is beeindigd. Ik klok 23.45 u.

 96. Eddie zegt: 02-11-08 om 23:56

  Studio Voetbal kapt er voortijdig mee! Zet die tijdschakelaar aub eens op tijd!! Wat een afknapper.

 97. Gert zegt: 04-11-08 om 23:18

  Ik vond het op de site van RTL voetbal altijd prettig dat ik de persconferenties kon bekijken. Zou dat nu ook weer kunnen?

 98. Rchard zegt: 06-11-08 om 19:38

  Ik vroeg me af of Studio Voetbal niet als een audio podcast kan worden “uitgezonden”? Op deze manier zijn er toch geen problemen met de uitzendrechten, toch? Vroeger luisterde ik toch naar de uizending terwijl met andere dingen op de computer bezig was en dus niet naar het beeld zelf keek.

  Just a suggestion :)

 99. Gerard zegt: 16-11-08 om 20:07

  Wanneer wordt het weer de oude studio sport MET de toegevoegde waarde’s in de samenvattingen. Vandaag Ajax-Psv in samenvatting maar GEEN OVERTREDINGEN daarin, welke wel bepalend waren in de wedstrijd.

 100. Jan zegt: 24-11-08 om 14:44

  Studio Voetbal wordt veel te laat uitgezonden. Ik kijk niet meer! Jammer dat ook geen herhaling te zien is op Ned 2 en/of Uitzending gemist.

 101. Sander zegt: 30-11-08 om 00:33

  Statistisch vraagje over aantal speelminuten per speler. Waarom tellen het aantal speelminuten van een speler die in blessuretijd invalt wel mee terwijl 90 minuten worden geteld (zonder blessuretijd minuten) voor een speler die de hele wedstrijd speelt en dat terwijl ze beide op het veld staan? Dat geeft een onwerkelijk beeld van het daadwerkelijk aantal gespeelde minuten per speler.

 102. Hierbij een suggestie voor de statistieken.
  Ik zou graag ook de grafiek willen zien met horizontaal de speelronden en verticaal het aantal behaalde punten. Waarin voor elke club een aparte lijn getekend is. Helemaal leuk als je zelf lijnen aan of uit kunt zetten.

 103. @Sander Goed punt. We betrekken onze statistieken van een extern bedrijf, en ik zal ze eens vragen hoe ze daar mee omgaan.
  @Gert-Jan Interessante suggestie. Ik zal eens aan een van onze programmeurs vragen of zoiets ingewikkeld is om te bouwen. Dank in ieder geval voor de suggestie!

 104. Richard zegt: 12-12-08 om 22:33

  vanavond Ajax-NAC… maar hij doet het weer niet :-(

 105. Richard zegt: 13-12-08 om 22:32

  Vanavond weer niet :-( :-( waarom blijft het maar misgaan?

 106. peter zegt: 13-12-08 om 22:38

  waarom geen uitzending op t internet, t gat inderdaad voor de zoveelste keer mis, wel jammer,

 107. Er is inderdaad een storing. Wordt uitgezocht. Excuses voor het ongemak.

 108. Richard zegt: 13-12-08 om 22:57

  Hij doet het weer, bedankt! Hopelijk kunnen we morgen nog de gemiste goals zien!

 109. willy zegt: 14-12-08 om 20:15

  Sinds wanneer praten we over de top 2 in Nederland? Er wordt toch altijd gesproken over de top 3 maar nu FC Twente vandaag op de derde plaats staat kan Tom Egbers de naam FC Twente weer eens niet uit zijn kel krijgen!

 110. Sjonnie zegt: 22-12-08 om 01:50

  Beste Roeland, ik zie dat jij hier een beetje de webmaster bent. Nu ben ik een poosje op vakantie en ik kom net thuis van het uitgaan. Overal zoeken naar de herhaling van NOS Studio Sport, blijkt dat ik gewoon de samenvattingen van de wedstrijden niet kan bekijken. Ik ben een trouwe voetballiefhebber en bezoek vele stadions. Ik ben echt afgeknapt dat jullie het in de onderhandelingen niet voor elkaar hebben kunnen krijgen dat jullie de rechten hier niet voor hebben. Het motto van de NOS is toch dat het voetbal van iedereen is? Ik denk dat ik namens velen spreek dat deze situatie niet de schoonheidsprijs verdient. Het nieuwe jaar komt eraan ik zou zeggen dat dit een mooi actiepunt is om je voor in te zetten.

 111. Richard zegt: 26-12-08 om 22:35

  weer een storing?!

 112. Frank zegt: 20-01-09 om 00:45

  Triest….Studio Voetbal 19 januari 2009
  Alleen maar ellende over Feijenoord -> niks tegen Feijenoord hoor.
  Echter het doorgezeur..gepieker.. en als… en als…
  De rest van de eredivisie telt niet!
  Ga zo door NOS, je lijken erg veel op RTL inmiddels!

 113. Frank zegt: 20-01-09 om 00:49

  Ik zie Ronald Koeman afzien in dit programma -> zou ik zeker ook hebben!

 114. tobias zegt: 24-01-09 om 18:58

  ik zou zo graag gewoon de eredivisie willen zien. ik zit alleen voor 3 maanden in duitsland, dus t kan helaas niet.. slecht vind ik het! juist mensen die in het buitenland wonen voelen zich weer even thuis als ze naar hun eigen cluppie of divisie kunnen kijken..

 115. Malta zegt: 01-02-09 om 22:39

  Ik woon in Malta en kan ook geen flikker zien, de samenvatting op Eredivisie live.nl niet en ook geen live wedstrijden. Ik zou hier graag voor willen betalen maar het kan gewoon niet. En als ik dan zie dat VoetbalBookmaker.com een site is waar men eerst Nederlanders in het buitenland wel de weg toonde zo geschoffeert wordt met rechtszaken dan zakt mijn broek daar letterlijk vanaf! Er wonen honderd duizenden NLers in het buitenland, bied hun dan GVD ook de mogelijkheid joh! Wat krijgen we te horen… we hebben de rechten niet voor het buitenland, het is toch godverredomme jullie eigen kanaal Eredivisie Live! Ik baal hier van

 116. Gouled Dubad zegt: 06-02-09 om 01:35

  Weet iemand hoe ik een vredesnaam de samenvattingen kan kijken of hoe ik een abbonement kan krijgen voor live wedstrijden, ik baal hier echt van hele seizoen heb ik maar half kunnen kijken, eredivisielive wilt dat er niet illegaal word gestreamt maar nu vragen ze er gewoon eigenlijk om, zorg dan dat nederlanders in het buitenland gewoon in iederegeval de samenvattingen kunnen zien,

  Groeten uit Coventry,UK.

  PS: Hoop dat er voor volgend seizoen er wat aan word gedaan.

 117. luuk zegt: 15-02-09 om 19:14

  ehm de keuze dat je ook studio sport in het buitenland kijken want dat vind iik namelijk niet leuk dat ik ze niet hier in frankrijk kan zien

  groet luuk wielink Uit France

 118. w.hol zegt: 14-03-09 om 23:38

  Hoe komt het dat de presentatoren geen vragen aan scheidsrechters mogen stellen(bescherming?).Bij de wedstrijd van groningen werd niet verder gevraagd na de reactie van de scheidsrechterdat dat hij alleen op zijn eigen waarneming afging.Ik verwachtte de vraag van…en hebt U nog dezelfde mening na het zien van de beelden!Dat werd dus niet gevraagd!
  Angst?Afspraken met de bond?Onkunde?….Ik zie vaak missers van scheidsrechters en steeds meer acties van sluwe spelers om via een valse indruk een vrije trap en penalties kaarten te laten incasseren en
  wedstrijden te beïnvloeden.Vind U het gek dat er agressie groeit buiten de velden omdat het in het veld niet bestraft wordt?We kunnen beelden gebruiken om deze excessen in het veld terug te dringen.Wie houdt die
  excessen in stand waardoor ze steeds vermeerderen(spelers proberen steeds sluwer te zijn;het een lokt het ander uit).Wie of wat houd je nog eigenlijk tegen.

 119. M. Ra zegt: 16-03-09 om 13:37

  Misschien ook een aparte link met prognoses van de wedstrijden voor de liefhebbers van totospellen?

 120. Johan Mark zegt: 22-03-09 om 15:35

  Ik wilde graag ook nog even klagen!
  Vorig jaar zat ik in Australie, en daar kon ik op rtl.nl tot zondagavond 12:00 (NL tijd) de samenvattingen van de eredivisie op internet bekijken.
  Nu zit ik voor een halfjaar in Berlijn maar kan nu niks meer terug zien op internet!
  Lang leve de NOS!

 121. Ronny zegt: 29-03-09 om 18:13

  waarom werkt de uitzending van studio sport niet goed? gister avond niet en nu weer niet baale ik verheug me er elke keer weer op…

  gr

 122. Michael zegt: 30-03-09 om 21:07

  Ik weet niet helemaal waar ik dit kwijt kan, maar mijn god wat kan die Bert van Marwijk zeiken. Iedere video die hier op de website staat wordt zo langzamerhand een tenenkrommende ervaring, met dezelfde vragen, dezelfde tendentieuze toon… ikzelf kan al op iedere belachelijke vraag van die man antwoorden. Snapt hij nou echt niet dat iemand boos en teleurgesteld kan zijn als hij niet opgesteld wordt? Snapt hij ook echt niet dat professionals daar ook mee kunnen omgaan omdat ze dat vaker meemaken, snapt hij nou echt niet dat je als kijker ondertussen radeloos wordt van die achterlijkheid? Heeft hij een vast contract ofzo? Mijn god wat een vertoning. Dan kunnen jullie nog zo’n mooie website hebben, maar de content is afgrijselijk…

 123. Michael zegt: 30-03-09 om 21:10

  gelukkig werk ik niet bij de tv, ik bedoel natuurlijk die interviewer waar ik alleen de stem van herken… hoe heet die ook al weer… ik ga het allemaal echt niet nog eens terug luisteren, ben besodemieterd…

 124. Louis zegt: 04-04-09 om 22:04

  Zaterdagavond 4 april 22.45 maar geen uitzending Studio Sport op Internet :(

 125. Louis zegt: 04-04-09 om 22:05

  Hopelijk heeft het niet te maken met zoiets dommigs als de zomertijd …

 126. josse zegt: 04-04-09 om 23:30

  ik ben net verhuist en heb mijn tv te laat omgezet, ik ben uren aan het zoeken geweest voor live streaming tv op je internet. bij studio sport stond er dat de uitzending tegelijkertijd werd uitgezonden, ik helemaal blij. dus ik zit vanaf 22.25 te wachten, om de minuut op vernieuwen gedrukt, programma’s gedownload en maar wachten. ik heb niets gezien, misschien ligt het aan mij, maar als ik zie wat er hier zoal op het forum staat zal het wel niet gewerkt hebben. jammer. kan ik misshien een reactie krijgen, want anders ga ik zondagavond om 19.00 uur wat anders doen dan op f5 van mijn computer duwen.

 127. William Poutsma zegt: 25-04-09 om 21:32

  Beste Roeland,

  Het simulcasten is bij mij de laatste tijd niet helemaal vloeiend; ik heb niet langzaam internet (6mbps) maar bij Silverlight en ook bij wmp moet de uitzending zich om de tien a twintig seconden verversen, dus live is sneller dan de upload.

  Misschien kan simulcast net als uitzendinggemist ook op halve kracht?

  groet,

  William

 128. Jorick zegt: 10-05-09 om 20:28

  Zou de NOS aub de live stream van studio sport weer aan willen zetten!! Nu mis ik gloeiende gloeiende de toppers van de laatste speelronde.

 129. Jeroen zegt: 26-07-09 om 01:11

  Beste,

  is het iemand opgevallen dat op het teamgedeelte op deze website van SC Heerenveen, het tenue van Heracles Almelo te zien is?

  Zullen ze in Fryslân blij mee zijn.

  gr Jeroen

 130. Beste Website makers,
  De site is erg leuk zoals hij nu is, zo´n beetje alles staat er overzichtelijk op.
  Ik heb alleen een verzoek voor een toevoeging.
  Ik heb de afgelopen weken erg genoten van de twitter berichten op http://tour2009.nos.nl/extra/index
  Is er niet een mogelijkheid om hetzelfde voor de eredivisie te doen?

 131. Ik vind de website sterk verbeterd tov vorig jaar. Helaas kon ik gisteren nog geen livestream bekijken. Wat ik echt nog mis bij de statistieken is de ‘assists’.

  Goed bezig dus, ga zo door!

 132. Johan zegt: 09-08-09 om 17:05

  Wedstrijd van Eredivisielive bekijken in het buitenland is kennelijk een onoverwinnelijk probleem. Afgelopen April ging ik een weekendje naar Duitsland. Had reeds in Nederland de wedstrijd via eredivisielive gekocht. Wat een jaar eerder via KPN-planet nog wel lukte ging dus mis.
  Melding van EredivisieLive dat ze geen signaal doorgeven in het buitenland !. Jammer ! Nu met mijn vakantie voor de deur wil ik mijn notebook meenemen, maar wedstrijd volgen kan dus blijkbaar niet.

  Vraag: Is dit probleem te omzeilen als je in het buitenland gebruik gaat maken van ee dongel i.p.v. adsl ??

 133. Op http://www.voetbalstreams.nl.tt heb je alle wedstrijden!

 134. William zegt: 29-08-09 om 23:07

  Waarom is er de laatste weken geen live stream meer te zien ???? Het lijkt erop dat er iets niet klopt aan de site want op mijn computer staan alle instellingen goed. Kan hier aub naar gekeken worden zodat dit wordt opgelost? Vriendelijk dank.

 135. Richard zegt: 29-08-09 om 23:18

  gisterenavond en vanavond weer geen stream :-( . Er zijn ergere dingen natuurlijk, maar een beetje communicatie over wat we wel en niet kunnen verwachten, zou wel heel fijn zijn.

 136. Ik begrijp niet waarom mijn vraag van gisteren is verwijderd? Nogmaals dan maar: Tijdens de uitzendingen van Studio Sport, is de live stream niet meer zien via deze site. Zowel via Silverlight als Mediaplayer is niets meer te zien. De instellingen van mijn computer staan goed. Mogelijk gaat er iets mis op uw site. Is het mogelijk dat dit weer wordt hersteld en dat ik tijdens de uitzendingen van Studio Sport deze weer gewoon via internet kan zien? Met vriendelijke groet, William.

 137. Sorry mannen, er is blijkbaar vrijdag en zaterdag iets misgegaan op de sportredactie. Gelukkig is het vandaag hersteld en zit ook ik nu naar de livestream van Studio Sport te kijken. Want het hoort natuurlijk gewoon te werken. Dank voor de meldingen!

 138. Aaron zegt: 30-08-09 om 20:09

  Zou zelf graag de persconferenties op de site kunnen bekijken, zoals vroeger bij talpa. Vooral omdat we nu coaches als McClaren and Sollied vaak niet aan ‘t woord horen.

  Verder ‘n mooie site.

 139. William zegt: 30-08-09 om 23:37

  Hartelijk dank voor het herstellen. Ik heb alles weer kunnen volgen via de live stream! Dank!

 140. Rick Verburg zegt: 31-08-09 om 11:18

  Ik ben woonachtig in het buitenland en erg tevreden met het aanbod, alleen zou ik het erg waarderen als Studio Voetbal maandagochtend te zien is. Nu hebben jullie een klein stukje met Sneijder op de site gezet, maar niet het hele programma. Zou dat kunnen veranderen?

 141. Karel Ankerwout zegt: 13-09-09 om 00:34

  Puik werk kerels, al de gehele avond staat er een verkeerde uitslag bij PSV-Roda JC.

 142. Richard zegt: 13-09-09 om 19:07

  Zondag 19.07… Hij doet het weer (nog) niet. Beste Roeland, waarom gaat het zo vaak fout?

 143. wouter zegt: 13-09-09 om 19:21

  Vaak doet de livestream van zowel studio sport en studio voetbal het niet. Hoe kan dat? Ik baal daar altijd enorm van…

 144. Beste Richard, ik word er net zo moe van als jij. Ga proberen er iets aan te doen.

 145. Richard zegt: 13-09-09 om 19:25

  Hij doet het weer, hartelijke bedankt Roeland! Blijf volhouden! (Ik kan je alleen maar aanmoedigen!)

 146. @wouter @richard Excuses, mag niet gebeuren. Ik ga er eens induiken waarom dat zo vaak misgaat.

 147. fred zegt: 15-09-09 om 21:49

  Is deze service alleen voor window gebruikers toegankelijk? Met mijn mac krijg ik error-2053. Lijkt mij een DRM protectie. Ik zie graag dat jullie de live streams ook voor de apple geschikt maken

 148. Ik kijk op dit moment gewoon op mijn mac in Silverlight. Op deze url http://ucl.nos.nl/live/index

 149. Hans zegt: 15-09-09 om 22:50

  Wat ik erg vreemd vind is dat op de site van voetbal.nos.nl, het tabblad “uitzending” opeens helemaal verdwenen is! Het is dat ik de url in mijn favorieten heb staan, maar hoe kunnen mensen nu kijken die dat niet hebben?? Zeer vreemd, want de link naar de livestream van studio-sport is nergens meer te bekennen!
  Met vriendelijke groet, Hans

 150. De structuur van de site is wat veranderd. Zie de navigatiebalk bovenin. UCL te zien op: http://ucl.nos.nl/live/index Eredivisie te bekijken op http://eredivisie.nos.nl/uitzending/index

 151. john zegt: 29-09-09 om 08:33

  Geachte heer/mevr,

  Ik zou u willen vragen of er een manier is om de eredivisie te volen vanuit Canada Ottawa.

  hopelijk weet u een oplossing

  vriendelijke groet

  john

 152. henkie zegt: 21-10-09 om 21:02

  hoi,

  mijn geluid doet het niet bij champions league
  ligt dan aan de pc of de stream

 153. henkie zegt: 21-10-09 om 21:08

  heb al weer geluid sorry voor overlast

 154. Tom zegt: 21-10-09 om 22:11

  Onder ubuntu 9.04 met firefox doen de live uitzendigen van Champions league het niet.. Normaal heb ik nooit problemen om windows streaming media te bekijken..

  Kaffeine player klaagt over encrypte media..
  Is er uberhaupt aan niet-windows gebruikers gedacht ??

 155. Nico zegt: 21-10-09 om 22:23

  Samenstelling site uefa champions league / Eredivisie.
  Ik kijk vanavond voor het eerst live naar Real-Milan en mij valt op dat de uitslagen van de wedstrijden van Dinsdag onder de live uitzending staan. Mij persoonlijk lijkt het beter om juist de andere wedstrijden welke op zelfde tijdstip begonnen zijn onder de live uitzending te zetten zodat je ook live die standen kunt zien veranderen. Ik weet niet of dit bij eredivisie voetbal ook zo is maar nu moet je dus scrollen om de andere tussenstanden te kunnen volgen. Groetjes Nico.

 156. barry zegt: 22-10-09 om 20:29

  Een goede dag.

  is er ook nog een fragment te vinden in de rust van real tegen ac milaan van gisteren.
  tot ze de eerste helft nabespreken, co adraanse joery mulder.

  alvast bedankt barry

 157. Edwin zegt: 25-10-09 om 09:43

  Roeland,

  Is het mogelijk bij de gele en rode kaart statistieken te vermelden wie er voor de aankomende speelronde geschorst zijn, en wie er bij een volgende gele kaart een schorsing tegemoet kan zien? Ik kan echt nergens op t www terugvinden bij hoeveel gele kaarten een schorsing volgt..suggestie hiervoor is ook voldoende uiteraard. Misschien is een kleine toelichting bij de gele kaart statistieken ook voldoende.

 158. Heren, wonende in het buitenland is het voor mij leuk om toch wat sport te zien, mnou ja, zien. Erg kinderachtig die stilstaande beelden, hoe kleinzielig kan men worden. En vandaag, 02 novemder 2009, duurde de aflevering maar liefst 2 minuut 36. Erg knap. Jullie zijn echte professionals. Mijn complimenten.

 159. Roger B. zegt: 03-11-09 om 22:54

  Schot wordt wel van richting veranderd,voor Dida,graag actieve inmenging met opmerkingen of vragen,zoals van de zomer bij de Tour de France.Greetz verder zeer compleet.

 160. Robert zegt: 24-11-09 om 20:24

  ik kan die simulcast niet vinden..

  kunnen die niet iets duidelijker worden aan gegeven?

 161. kijk hier eens voor de Champions League vanavond: http://ucl.nos.nl/live/index

 162. Stephan zegt: 25-11-09 om 16:36

  Willen jullie alsjeblieft die nieuwe player vervangen door de oude, ik weet niet wat er is gebeurd maar deze is zeker 20 keer trager!

 163. Maurits zegt: 29-11-09 om 21:13

  Schandalig dat er geen herhaling van studio sport 19.00 uur te zien is.

  Wat mij betreft de rechten die nu bij NOS liggen weer naar een ander!

 164. @maurits Misschien kun je je eerst even verdiepen in de situatie: de rechten van het eredivisievoetbal liggen bij de Eredivisie CV. De NOS mag om 19.00 uur een programma van 55 minuten uitzenden met samenvattingen. That’s it. Verder mogen we niets van de rechthebbende. Geen herhalingen, geen on demand.

 165. Luuk zegt: 06-12-09 om 16:15

  Is het mogelijk om vooraf aan te kondigen dat de voetbaluitslagen bekend gemaakt worden (Radio èn TV) ? Heb ik (en vélen met mij) nog even tijd om de radio/tv wat zachter te zetten. We kijken nl. graag naar de NOS-samenvattingen, maar niet als we de uitslag al weten…..

 166. Peter zegt: 09-12-09 om 14:02

  Beste mensen,

  Weet iemand wat de naam is van het nummer dat altijd aan het eind van een Champions L. avond wordt gespeeld?

 167. Frank zegt: 14-12-09 om 12:29

  Het zou mooi zijn als het overzicht van “laatst toegevoegde video’s ” meer dan de huidige 10 laat zien. Bijvoorbeeld met een blader systeem… naar een blad 2 waar je de op 11 na t/m 19na laatste kunt zien etc etc

 168. Henry zegt: 20-12-09 om 23:33

  Met alle respect, maar wat doet Hr Bosker nog op dit niveau bij de landskampioen van Nederland in het doel na zijn zacht gezegd slechtste seizoen ooit? Kunnen zei europees hiermee verder?

 169. John van den Booren zegt: 20-01-10 om 18:04

  Waar ik al een tijdje op zit te wachten is het volgende:
  Graag zie ik alle namen van de reservespelers bij de opstellingen staan en ook wie de aanvoerder is. Dit geld niet alleen in de krant, maar ook op tv en op internet.
  Wie vind het een goed voorstel?

 170. Jan zegt: 25-01-10 om 00:04

  Waarom zit ik eerst 15 minuten Mary Poppins te kijken en wordt de uitzending van studio sport nu gewoon voor het einde er uit geknalt? Zit er iemand met een knop die daar alleen maar om 00.00 op kan drukken? Lijkt me beter om het gewoon zo te programmeren dat de stream begint wanneer het programma begint en eindigt wanneer het programma eindigd, zo simpel kan het mijns inziens gewoon zijn..

 171. B. Vrind zegt: 25-01-10 om 00:04

  Het is nou al voor de zoveelste keer dat de livestream niet tot het eind van het programma (studio voetbal) loopt omdat dat mary poppins gedonder weer eens uitloopt. De livestream is van het programma Studio Voetbal, niet van de uitzending die toevallig tussen 22:50u en 0:00u plaatsvindt!

 172. wim zegt: 06-02-10 om 22:35

  Helaas, wordt op 06-02-2010, de livestream van Ned. 1 doorgegeven als zijnde voetbal.

 173. Gompie zegt: 06-02-10 om 22:44

  Ter uwer informatie bij het maken van de link voor de live-stream van studio sport: studio sport wordt uitgezonden op Nederland 3 en niet op Nederland 1.

  ‘Vermist’ of ‘IQ’ zijn niet interessant.

 174. Bart zegt: 06-02-10 om 23:23

  Ik probeerde vanavond (6 feb) de live-uitzending van Studio Sport te zien, maar helaas: geen Studio Sport (Ned. 3) maar een concert van een of andere zingende nicht (Ned. 1), dus zelfs de zender was niet juist.

 175. Rob zegt: 08-02-10 om 18:15

  Misschien ligt het aan mijn pc maar waarom zijn de herhalingen in studio voetbal niet te zien? Het geluid hoor ik wel alleen het beeld blijft staan. Zodra de herhaling van het fragment is afgelopen gaat het wel weer goed.

 176. Gompie zegt: 12-02-10 om 22:46

  Vrijdag 12 februari kregen sportliefhebbers, die op internet naar Studio Sport wilden kijken, een stel landgenoten te zien die naar de Zugspitzarena in Ehrwald waren afgereisd, om daar de polonaise te doen. (Ned. 1 ipv Ned 3 dus)

 177. Gompie zegt: 13-02-10 om 23:49

  Zaterdag 13 februari meldde de website van Studio Sport dat er wegens de winterstop deze week geen Eredivisie uitzendingen zijn.

 178. Ernst zegt: 14-02-10 om 20:49

  Ik vind het vreemd dat de uitzendingen die live te volgen zouden moeten zijn niet altijd overeenkomen met de uitzendtijd.
  Vandaag begint ‘studio voetbal’ om 20.30u., maar de streamer doet het niet.
  Dat vind ik jammer en vervelend. Ik zou willen vragen aan de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn, alerter te zijn en hiermee te zorgen dat uitzending daadwerkelijk te volgen zijn.

 179. Ter info: er staan veel dubbele spelers in de lijst met topscorers op onderstaande NOS-link!

  http://eredivisie.nos.nl/stati.....s/club/all

 180. onraad zegt: 17-02-10 om 23:25

  Het zal allemaal wel in opbouw zijn, maar op twee achtereenvolgende zaterdagen (6 en 13 feb) geen StudioSport doorgegeven en vandaag geeft de player (waar is de koppeling op de CL-paginas?): Failed to connect to video server. Geprobeerd in diverse combinaties (Mac, pc, Firefox, Dafari, Explorer, Media player, Silverlight) met eenzelfde resultaat: Failed to connect to video server. Te druk met Vancouver (daar komen wel prima beelden vandaan, maar die interesseren me minder)?

 181. Gompie zegt: 20-02-10 om 22:39

  Zaterdag 20 februari was er weer geen voetbal voor degenen die naar de website van studio sport sufden, maar een b-film die BNN uitzond op Nederland 3. Is het nou echt zo moeilijk om de juiste link te plaatsen of kan het niemand iets schelen?

 182. lam zegt: 21-02-10 om 18:58

  Doodmoe wordt ik van dat gezegen en voorspellen van de heren kenners bij Studio Voetbal en dat soort programmas. De heren Borst en Van Gelder zeiden aan het begin van de tweede helft van de competitie al dat Ajax het kampioenschap kan vergeten en dat PSV wel kampioen wordt. We zijn pas op de helft, man!
  En als je naar de vesrchillende programmas van de teams kijkt zie je dat het aannemelijker is dat Ajax kampioen gaat worden dan PSV of Twente, want hun programmas zijn beduidend zwaarder. En wat zijn nou 9 punten verschil? Dat blijkt vandaag maar weer eens.
  Ik zeg Ajax wordt kampioen en niet Twente of PSV. Let maar op. En dat zeg ik vooral omdat de heren geen rekening houden met mindere goden zoals vandaag Sparta. Het is dus pas beslist als het team met de meeste punten niet meer in te halen is. Laat dat nu voor eens en altijd duidelijk zijn!

 183. Gompie zegt: 21-02-10 om 19:05

  Zondag 21 februari Jullie werken er hard aan, merk ik! Vandaag een nieuwe melding: Deze URL is ongeldig
  Eens gaat het lukken jongens.

 184. In verband met een verkeerde beslissing van de scheidsrechter met een handsbal, waarbij de scheidsrechter achteraf toegeeft dat hij fout zat. Heb ik het volgende voorstel kijk maar eens naar het handbal daar lopen ook twee scheidsrechters op een wedstrijd. Een steeds achter het doel en de ander in het veld en dan wisselend. Zodat er altijd een scheidsrechter achter het doel staat.

 185. Joep zegt: 23-02-10 om 15:31

  Onlangs wilde ik via internet Studio Sport (Eredivisie) kijken.
  De uitzending was niet op de normale tijd, wat betekende dat ik 24 uur met… kon kijken ipv voetbal.
  Dit is al eerder genoemd, maar ik heb het al zeker 2 x meegemaakt.

  Dus let aub op afwijkende uitzendtijden en pas dat aub aan op de website.
  Alvast bedankt!
  Joep

 186. Gompie zegt: 26-02-10 om 22:32

  Geen ADO tegen Roda vanavond voor de voetballiefhebbers maar ‘deze URL is ongeldig’

 187. Beste Roeland,

  Een week naar de olympische spelen verwijst de site onder ‘uitzending’ nog steeds naar de olympische spelen streams. En die doen het niet meer.
  Mis ik weer eens m’n samenvattingen :-( .

 188. Albert zegt: 06-03-10 om 22:51

  Wil ik vanavond even via internet de samenvattingen van de eredivisie meekijken, krijg ik (nog steeds) een verwijzing naar de NOS-site van de Olympische Spelen. De livestream doet het daar inmiddels niet meer (en die was trouwens ook van Ned1 i.p.v. Ned3. Lekker up to date dus allemaal…

 189. Wim zegt: 06-03-10 om 22:55

  Wederom is er geen uitzending te zien…
  Erg vervelend.

  http://eredivisie.nos.nl/uitzending/index

  Kan hier alstublieft iets aan gedaan worden?

 190. Ook Wim zegt: 10-03-10 om 02:13

  Ik wilde vannacht (eerder kon ik niet) naar de samenvattingen van de championsleage kijken, werd ‘de wereld draait door’ vertoond. Kunt u aub de juiste zender streamen?

 191. Ook Wim zegt: 10-03-10 om 02:22

  Sorry, ik zie dat ik te laat was met kijken. Het was wel de goede zender.

 192. Jay zegt: 10-03-10 om 18:53

  Help geen studio voetbal!!
  Sinds enige weken kan ik de uitzendingen van studio voetbal niet bekijken online. Heeft iemand een idee hoe dit komt?Alle overige filmpjes en video’s op deze site werken wel naar behoren.
  Graag suggesties. BVD

 193. patrick pongracz zegt: 13-03-10 om 20:21

  Waarom is het niet meer mogelijk om filmpjes van de site naar je hyves te zetten????

 194. Marc zegt: 16-03-10 om 05:46

  Hey Joep,

  Geef Guus eens een hand als je weg gaat. Je MAG met hem mee in een privé jet. En dan na afloop zeg je ineens, “Nou Guus wij gaan, doeg!” en je loopt weg, zonder hem een hand te geven of te bedanken(al dan niet alleen voor tv). Raar!

  Grt,

  Marc

 195. Paul zegt: 28-03-10 om 22:56

  Kijk ik nu naar Studio Voetbal of Studio Ajax?

 196. Jonne zegt: 29-03-10 om 12:29

  Vaak hetzelfde liedje met de uitzendingen van Studio Voetbal op de site: ‘Video not found or access denied’. Vreemd! Ik heb de uitzendingen altijd probleemloos kunnen afspelen. De laatste tijd niet meer, jammer hoor. Waar kom dit door? Wat hebben jullie veranderd? Ik woon in het buitenland, maar dat is nooit eerder een probleem geweest. Jullie verwijderen immers alle voetbalbeelden en samenvattingen. Verklaring graag, dank u!

 197. Gompie zegt: 03-04-10 om 21:42

  ‘T is een tijdje goed gegaan, maar vanavond was-ie er weer; de melding ‘deze url is ongeldig’.

 198. André van der Leij zegt: 05-04-10 om 16:20

  Allemaal leuk en aardig dat de contracten het niet toelaten om de beelden in het buitenland via internet te laten zien, maar verander dat toch alsjeblieft. Voor wie is dit nu belangrijk, voor de Nederlanders die in Nederland het gewoon op televisie kunnen zien, of voor de Nedelanders in het buitenland die het niet op tv kunnen zien.

  Desnoods laat je de mensen eerst registreren, waarmee het waarschijnlijki wel mogelijk moet zijn om het Nederlanderschap kunnen aantonen (scan van het paspoort mee sturen bijvoorbeeld). Deze Nederlanders in het buitenland zouden dan ook hun cluppie kunnen blijven aanmoedigen/bekijken.

  Overigens, de uitzending van Studio Voetbal van 4-4 opent niet. Daar had ik nu juist op gerekend om dat via uitzending gemist te gaan bekijken.

 199. Ton zegt: 06-04-10 om 19:38

  Dag heren presentatoren,

  Ik erger me de laatste tijd nogal aan de incorrecte uitspraak van Bayern Munchen. Het is B-a-y-e-R-N Munchen, niet Bayren Munchen!!!!!!

  Voor de rest gaat allemaal prima, wel jammer dat ik het niet in het buitenland kan volgen. Vind ik eigenlijk wel een beetje raar als ik voor de televisie betaal en vervolgens mag ik het niet zien omdat ik in het buitenland zit. Dat zou toch met een eenvoudige registratie van de smart card in de Ziggo ontvanger geregeld kunnen worden; ontvanger uitschakelen als er via deze laptop word gekeken; technisch niet moeilijk.

  Groetjes,

  Ton

 200. herman zegt: 07-04-10 om 20:48

  Die Frank Snoeks moeten ze bij studio sport
  direct tijdelijk op non actief zetten in in vervolg
  alleen nog maar zwemwedstrijden over het kanaal laten verslaan
  vreselijk wat die man de lucht vervuild bij de wedstrijd BAYERN tegen manchester

 201. Christiaan Haverkamp zegt: 08-04-10 om 09:28

  Jullie hebben een mooie site, maar mijn idee voor jullie is om een iPhone app te maken, want ik weet zeker dat die heel goed zal lopen.

 202. Sam Warnaars zegt: 08-04-10 om 11:44

  @christiaan we hebben een mobiele website voor de belangrijkste informatie uit de Eredivisie (en UEFA Champions League), check m.nos.nl/voetbal. Als je op die pagina vervolgens onder in de navigatie op de ‘+’ klikt en de bookmark in je beginscherm zet, is het net een applicatie – inclusief mooi icoon:)

 203. Jaap zegt: 11-04-10 om 21:45

  Beste NOS,

  Regelmatig gebeurd het dat NL1 wordt vertoond ipv NL3 en ik dus geen studio sport kan volgen via de site.

  Verder nog steeds super dat het voetbal weer bij NOS zit!

 204. Het is net 21:00 uur geweest en er wordt nog volop gevoetbald. Twee wedstrijden zijn zojuist begonnen, maar op de Live Statistieken staat al het programma van het volgend weekend. Belachelijk.

 205. Er valt me iets op aan de site vwb de voetbaluitslagen;
  Ik kom pas ‘s avonds thuis en weet niets van de uitslagen, er staan wel losse berichten en enkele videofragmenten, maar als ik het overzicht van alle uitslagen wil bekijken, dan lukt dat niet, want onder het tabblad ‘nieuws’ staat geen enkele uitslag, maar al het programma van de volgende speelronde.
  En dat terwijl er óók een tabblad ‘programma’ is, daar staat datzelfde programma óók nog eens een keer.
  Samengevat; géén uitslagen, en het programma dubbelop dus.

 206. Hans Spoor zegt: 19-04-10 om 07:11

  Zie http://www.ucl.nos.nl/programma/index/

  Bij ALLE datums van de returns is de aanduiding van de dag onjuist: ‘di’ moet ‘wo’ zijn en andersom. Tenzij de NOS met 6- en 8-daagse weken werkt…

 207. Rick Verburg zegt: 19-04-10 om 13:13

  Helaas heb ik op onderstaand nooit ergens een reactie gezien. Bij RTL staat het ook vlak na de uitzending erop, dus het zou bij jullie toch ook moeten kunnen?

  Rick Verburg zegt: 31-08-09 om 11:18
  Ik ben woonachtig in het buitenland en erg tevreden met het aanbod, alleen zou ik het erg waarderen als Studio Voetbal maandagochtend te zien is. Nu hebben jullie een klein stukje met Sneijder op de site gezet, maar niet het hele programma. Zou dat kunnen veranderen?

 208. John van Luijn zegt: 26-04-10 om 01:13

  Hallo, hebben jullie voor mij misschien de titel van het (instrumentale)nummer wat werd gespeeld op 25 april op het einde van Studio Voetbal 10 mooiste doelpunten ? Die gitaarrif klonk geweldig !!!
  Heel veel dank !

 209. Robin Lucassen zegt: 27-04-10 om 01:40

  Hoi, ik ben mischien de enige maar ik krijg een fout op de pagina. Alleen bij “studio voetbal” video’s.

  Foutdetails:
  Bericht: Expected identifier, string or number
  Regel: 157
  Teken: 11
  Code: 0
  URI: http://eredivisie.nos.nl/video.....l-25-april

 210. In de topscorerslijst staan sommige spelers 2x vermeld. O.a. Suarez, Hamdaoui en Mendes da Silva.

 211. Daan zegt: 03-05-10 om 09:59

  Ik heb het zelfde als Robin Lucassen ik kan de video’s van studio voetbal niet meer zien. Ik krijg alleen geen foutmelding maar “gewoon” de pagina waar de video te zien zou moeten zijn. Dit is al zo sinds 11 april toen Fred Rutten te gast was.

 212. Rob zegt: 03-05-10 om 16:32

  heey,

  ik kna studio voetbal niet meer kijken, krijg een lege pagina al een maand of 2

  groet Rob

 213. Heren, is het nu opgelost?
  Probeer anders http://nos.nl/video/154745-stu.....2-mei.html

 214. Koss zegt: 10-05-10 om 00:01

  Het wordt steeds minder met Studio voetbal Veel te veel Sparta Twente en Feyenoord, erg negatief over ajax, zelfs na de beker kampioenschap.
  Jammer Jammer. oke kutkakkerlakken gaat te ver.

 215. WK1958 zegt: 13-05-10 om 11:17

  Hallo,
  Er staat een foutje op http://voetbal.nos.nl/wkmoment/index/ er staat namelijk bij het eerste doelpunt, van Pelé, Brazilië-Zweden 2-5 dit moet Brazilië – Zweden 5-2 zijn. Het WK van 1958 is door Brazilië gewonnen met 5-2 http://www.fifa.com/worldcup/a.....eport.html

 216. brian zegt: 13-05-10 om 22:19

  Ik wou een goaltje kiezen van NOS mooiste wk-goals, maar ben zwaar teleurgesteld in het aanbod. Waarom kunnen jullie niet wat meer Nederlandse goals erop zetten en de mensen ZELF laten kiezen welke ze de mooiste vinden. Zelfs bij Rtl 7 hebben ze meer keus.

 217. Dennis zegt: 18-05-10 om 23:48

  Ik lees net dat de NOS de WK beelden gaat uitzenden op het internet. Kan ik die ook vanuit het buitenland bekijken? Ik woon in de VS en ik kan vaak de wedstrijden van Nederland bekijken, alleen hebben de commentatoren weinig verstand van voetbal. Helaas kiezen de Amerikanen een bepaalde wedstrijd te laten zien. Vorig EK was dit Frankrijk-Italie in plaats van Nederland-Roemenie.
  Ik zou graag de wedstrijden willen bekijken. Als het niet kan van uit het buitenland vanwege de rechten, is er dan een methode (betaal of gratis) waar het wel kan? Ik heb er best geld voor over om het te zien.

 218. karel zegt: 21-08-13 om 00:21

  Ben een grensbewoner, net over de grens in Duitsland, zoals 10.000 den andere Nederlanders. Je wilt dan wel contact houden maar dat wordt toch behoorlijk onmogelijk gemaakt. Ik hoef niet live de wedstrijden of samenvatting te zien. Waar waarom is het een dag later ook niet mogelijk.

Geef een reactie