De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

NOS App voor Blackberry live

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan de NOS app voor Blackberry toestellen. Deze app is nu beschikbaar in Blackberry Appworld.
Met de NOS app voor Blackberry ben je met het laatste nieuws, sport en uitzendingen in een keer op de hoogte, met de kwaliteit die je van NOS gewend bent. De introductie van deze app betekent dat NOS altijd en overal aanwezig is op alle grote mobiele platforms. De app is beschikbaar voor Blackberry toestellen met besturingssysteem versie 7.0 en hoger. Voor het afspelen van video is een WIFI verbinding vereist.
Binnenkort verwachten we updates van de Android app en de Windows Phone app. Ook gaan we aan de slag met een tablet app.
Download hier de NOS app voor Blackberry.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


5 reacties op “NOS App voor Blackberry live”

 1. Fijn om te horen dat de NOS gaat werken aan een tablet app. Op de iPad voelt de NOS-App erg basic aan. Ik gebruik dan ook meestal de website en niet de app. Ik zou graag alle digitale kanalen in hoge resolutie in een app bij elkaar zien. Het nieuws zou in een tablet-app veel meer beleving kunnen krijgen.
  Een andere feature die ik graag in de app zou zien is een notificatie alert op trefwoord.

 2. Wouter zegt: 05-12-12 om 22:26

  Jammer dat het niet voor oude Blackberry toestellen zijn gebouwd

 3. Zijn er nog mensen met een Blackberry dan?

  Nee even serieus, ik denk dat de BB niet lang meer mee zullen gaan in het geweld dat Android en Apple heet. Kost zelfs de Nokia veel moeite om de Lumia aan te slepen.

 4. Ik wel hoor Jan, nou ben ik wel van plan om binnenkort een nieuwe telefoon te gaan kopen. Android en Apple lijken toch wat te sterk voor BlackBerry, al maakt het bedrijf prima toestellen.

 5. Dat is wel heel handig! Ik heb weer een blackberry dus ga hem zeker downloaden! Word de app veel gebruikt?

Geef een reactie