De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

NOS-app : Media Gallery op Android

Per vandaag is versie 2.4.0 van de NOS-app voor Android beschikbaar. In deze versie is de media gallery vernieuwd en hebben we een aantal optimalisaties gedaan.

Media Gallery

Met de nieuwe media gallery blader je nu makkelijk in volledig scherm door alle video’s, foto’s en audiofragmenten op je tablet en smartphone. Je opent de media gallery door bovenin een artikel te tappen op de foto. Je navigeert naar een volgend item door op de pijl te tappen, of gewoon naar links of rechts te vegen. Aan de rood/witte lijn onderin het scherm zie je hoeveel items er nog meer in de gallery zitten, en waar je in de reeks items bent.

Verder zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

 • - Het afspelen van videoclips is op alle plekken in de app versimpeld en versneld.
 • - Je kan de audiospeler bedienen in het notification center van Android.
 • - Het uitzendingenscherm is geoptimaliseerd voor tablets.
 • - Na het tappen op een push bericht opent direct het artikel. Dit kan alleen als er al een artikel beschikbaar is. Dit is bij groot of brekend nieuws niet altijd direct het geval.

Toekomst

We werken aan een nieuwe versie van de Android-app. Hierin kan je sneller door videoclips navigeren, zodat je snel de laatste nieuwsclips of de laatste sportsamenvattingen kan vinden.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


3 reacties op “NOS-app : Media Gallery op Android”

 1. Fes zegt: 18-04-14 om 09:00

  Komt er ook ondersteuning voor de Chromecast in de nieuwe versie? Lijkt me ideaal voor het kijken van sportuitzendingen.

 2. Michael zegt: 19-04-14 om 17:48

  Ik sluit me aan bij het verzoek om Chromecast-ondersteuning. Het zou de ideale manier zijn om even snel het laatste Journaal op TV te krijgen.

 3. dit is de goede site waar ik op zoek ben mijn vriendelijke dank

Geef een reactie