De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Update mobiele NOS-site

Een aantal maanden geleden hebben we de look & feel van de mobiele NOS-site vernieuwd. Dit was een eerste versie met een overzichtelijke index en meer ruimte voor beeld. Vanuit die basis zijn we verder gaan ontwikkelen. Vandaag hebben wij meer functionaliteiten toegevoegd. In de laatste update is Weer & Verkeer toegevoegd. Deze rubrieken zijn sowieso populair, maar extra handig als je onderweg bent.

 

Ook nieuw is het overzicht van de meest bekeken video’s, waardoor je deze direct kunt bekijken. De video player is verbeterd en daarmee een stuk sneller.

 

Een belangrijke reden om de vorige mobiele site te vervangen was om een betere ‘landingspagina’ te hebben voor gebruikers die op hun mobiel via sociale media bij ons terecht komen. En dat blijkt succesvol.

 

T.o.v. de voorgaande mobiele site, hebben wij de afgelopen maanden een verdubbeling van het verkeer via social media op m.nos.nl gerealiseerd.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


3 reacties op “Update mobiele NOS-site”

  1. Ziet er goed uit! Responsive, AJAX, HTML5, top!

    Alleen de HTML5 mediaspeler werkt nog niet optimaal op een Android tablet. Verder goed gedaan

  2. Maarten Sneep zegt: 27-04-14 om 22:17

    De mobiele site van de NOS is de enige waar mijn navigatie niet verschijnt als ik de pagina weer naar boven scroll. (iOS 7, op iPhone). Alleen door terug te swipen naar een andere site kom ik er weer uit. Niet heel handig.

  3. Ik vind het alleen erg jammer dat ik op mijn iPhone5 nu geen back of forward knop meer krijg als ik omhoog scroll (na het lezen van het artikel), deze functionaliteit had de oude versie wel. Met de home-knop (de enige knop buiten het scherm die een iPhone heeft) ga ik uit de browser, logisch, dus dat is geen optie. Ik zou het top vinden als de backknop iig terug komt. Dank!

Geef een reactie