De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

WK-app voor HbbTV live

Vanaf vandaag is de NOS WK-app voor HbbTV beschikbaar. Met deze app ben je via de rode knop op je afstandsbediening direct op de hoogte van het WK voetbal in Brazilië.

Op de speeldagen van het WK kijk je razendsnel hoogtepunten van de wedstrijden terug op het grote scherm. Met de wedstrijdstatistieken maak jij zelf je analyse van het WK. Buiten de speeldagen blader je snel door de laatste videoclips van het WK voetbal. De NOS WK-app is ontwikkeld in samenwerking met de NPO.

Je start de HbbTV app door de rode knop van je afstandsbediening te kiezen als je Nederland 1, 2 of 3 kijkt. Vervolgens kies je voor ‘WK 2014’.

Hoe kan je HbbTV ontvangen?

In Nederland zijn de HbbTV uitzendingen van de diverse zenders beschikbaar op een aantal manieren zoals via de digitale ether (Digitenne), via satellite (Canal Digitaal), via glasvezelaanbieders (Glashart) en via een aantal kleine kabelmaatschappijen (SKV Veendam, CAIWay en Delta). Ziggo en UPC geven HbbTV signaal momenteel niet door.

Je hebt verder een Connected tv of settopbox nodig waarmee je de zenders van de Publieke Omroep via DVB-C (kabel), DVB-T (Digitenne) of DVB-S (satelliet) kunt ontvangen. Connected tv’s zijn toestellen die toegang tot het internet kunnen krijgen. De ethernet aansluiting is ook daadwerkelijk aangesloten tot het internet. De tv of settopbox ondersteunt HbbTV of ANT-Galio functionaliteit.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


Geef een reactie