De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Het Filiaal is bij knooppunt Leenderheide

Knooppunt Leenderheide / Bron: www.BeeldbankVenW.nl, RijkswaterstaatOm het aantal files bij knooppunt Leenderheide te verminderen, moet het verkeersplein bij Eindhoven flink op de schop. Rijkswaterstaat begint vandaag met de werkzaamheden die nog duren tot februari volgend jaar. Om te voorkomen dat er door de werkzaamheden extra veel files komen te staan, wordt het verkeer zoveel mogelijk gespreid. Zo kunnen automobilisten die minimaal drie keer in de week via Leenderheide naar hun werk reizen, drie maanden gratis met het openbaar vervoer.

Filiaalhouder Jeroen de Jager praat met Karen van IJzendoorn van Rijkswaterstaat over de lastige klus. En zijn de automobilisten er wel voldoende op voorbereid? U hoort het in het Filiaal vanochtend.

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


1 reactie op “Het Filiaal is bij knooppunt Leenderheide”

 1. Larie zegt: 12-10-09 om 08:50

  Automaffia weer in de knel? Plug maar weer wat Michael Jackson.

  De smoezen gieren weer om je oren. Welke smoes wordt er gebruikt voor het stijgende aantal files in het weekend, of als het regent? Ga bij je werk wonen, eet minder vlees en ander voer uit Verweggistan, dan daalt het aantal omvallende vrachtwaggeltjes.

  Uit RNW wereldkrant:

  Marco Borsato is meest positieve Nederlander.

  Nederlanders vinden Marco Borsato de positiefste bekende Nederlander. Dat blijkt uit een enquête die stichting Nederland Positief heeft gehouden onder duizend personen. Na Borsato volgen Frans Bauer en
  prinses Máxima als meest positieve Nederlanders. De ondervraagden konden kiezen uit een lijst van twintig bekende Nederlanders. Ondervraagden zeiden bewondering te hebben voor de wijze waarop Borsato
  omgaat met de zware periode in zijn leven.

  Maar files zijn “onoplosbaar”. :D

Geef een reactie