De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Radio 1 Journaal grootste stijger

‘Het Radio1 Journaal is het best beluisterde ontbijtprogramma van de Publieke Omroep en bereikt wekelijks 1,6 miljoen Nederlanders van 10 jaar en ouder.’ Zo, dat is fijn om te lezen. De nieuwe luistercijfers zijn binnen en bevestigen het positieve gevoel dat we hebben over de ochtend op Radio 1. We draaien goed. De stijgende lijn houdt aan, steeds meer luisteraars vinden ons en blijven hangen. Een prachtig resultaat, waar we apetrots op zijn. En het leuke is dat het publiek zich steeds meer verbonden voelt met ons programma. Iets dat volgens mij mede door Twitter tot stand komt. Ik kan ‘gewoon’ praten met luisteraars en zij met mij. Het is een bijzonder fenomeen en een prachtige extra dimensie aan het NOS Radio 1 Journaal.

Beluister hier de promo voor de ochtendeditie van het Radio 1 Journaal.

Tags: , , ,

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht