De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

Nederland – Duitsland

Anderhalf jaar is er aan gewerkt, er moesten zelfs (onderwijs-)wetten voor worden gewijzigd. De Radboud Universiteit in Nijmegen begint met een nieuwe 2-jarige masteropleiding “Niederlande-Deutschland Studien”. De opleiding is de eerste in zijn soort.

fotoradbout

 

Download bijdrage 06:15

Download bijdrage 06:45

Download bijdrage 07:20

Download bijdrage 08:25

Download bijdrage 08:55

 

Nederland en Duitsland zijn belangrijke economische handelspartners. In Noordrijn-Westfalen wordt aan scholen en universiteiten veel aandacht aan Nederland besteed. Omgekeerd neemt de Nederlandse belangstelling voor Duitsland ook toe. Kennis van elkaars denkwijzen en culturen is noodzakelijk, en daar speelt deze nieuwe masteropleiding op in, zo stellen de initiatiefnemers…

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


Geef een reactie