De weblogs van de NOS worden niet langer bijgewerkt.

Voor nieuws Over de NOS kunt u terecht op over.nos.nl.
Voor de overige berichtgeving kunt u terecht op NOS.nl.

PEC Zwolle – JVC Cuijk

Als de amateurs uit Cuijk vanavond van PEC winnen, schrijven ze geschiedenis!

JVC Cuijk maakt zich op voor de kwartfinale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle. Als JVC wint, is het de eerste amateurclub die sinds 1975 de halve finale bereikt. De opwinding is groot in Cuijk. Er gaan 18 bussen met supporters naar Zwolle.

We beginnen bij middenvelder Stan Broenland. Hij kreeg gisteravond te horen dat hij helaas niet is geslecteerd voor deze belangrijke wedstrijd voor JVC Cuijk. Maar hij gaat mee, natuurlijk, om zijn team aan te moedigen.

De clubvoorzitter en de elftalleiders zijn in het clubhuis bezig met de laatste voorbereidingen. Een vol PEC-stadion zou mooi zijn, zegt de voorzitter: “Maar half leeg is ook niet erg want dan vallen onze supporters beter op”. Je kunt ze bijna niet missen vanavond want speciaal voor de gelegenheid hebben ze felrode shirts laten maken met de tekst: “KOM UUT KUUK GEK”…

Audiofragment 1
Audiofragment 2
Audiofragment 3
Audiofragment 4
Audiofragment 5
Audiofragment 6
Extra: een speciale gast in de bestuurskamer van JVC Cuijk

Op de foto’s: Stan Broenland met moeder, vader en broer Sjors en het speciale supporters-shirt van JVC Cuijk NOS

Deel deze pagina

« Terug naar het overzicht


1 reactie op “PEC Zwolle – JVC Cuijk”

  1. Mark vd Velden zegt: 22-01-14 om 09:02

    Veel bussen vanuit Cuijk, en ook eentje vanuit De Mortel!

    https://www.facebook.com/jorisvangerwensupporters

Geef een reactie