Tourartiest

Tourartiestuitslag bekend: Coldplay Tourartiest Allertijden 2009!

26-7-2009 15:05 Len Doens

Het was even spannend. De site leek even gehacked, maar onze IT- en Nieuwe Media-afdeling hebben alles op alles gezet om de pagina weer online te krijgen. De eindstand is dus bekend. Een uurtje later dan verwacht…

En het is……….. Coldplay! Heeft de Britse band iets met de Tour ? Niet echt, feit is wel dat Chris Martin en Co wel Tourartiest zijn geweest in het verleden van Radio Tour de France. En daarom ook in de lijst van 101 artiesten terecht zijn gekomen. Feit is ook dat ze erg populair zijn, anders krijg je niet bijna 70.000 stemmen. Een terechte winnaar als je de stemmen bij elkaar optelt dus! Ik vermoed dat ze ook veel reststemmen hebben opgehaald. Populaire groep!

De Amazing Stroopwafels eindigen als derde samen met Charles Aznavour. Rowwen Heze moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plek.

Wij van de Tourartiestdirectie gaan morgen meteen evalueren… Volgend jaar meer nieuws…

Dank, namens ons…

« Terug naar het overzicht


geef een reactie