Tourartiest

Tourartiestuitslag gehacked ??

26-7-2009 14:05 Len Doens

Beste luisteraars en stemmers,

we willen graag de uitslag bekend maken in Radio Tour de France, maar onze Tourartiestpagina is volledig blanco… Op dit moment zetten wij alles in het werk om te onderzoeken waar de uitslag gebleven is en/of er kwaad opzet in het spel is…

15.00 UUR: HACK IS OPGELOST… ZIE VOLGENDE BLOG…

« Terug naar het overzicht


4 reacties op “Tourartiestuitslag gehacked ??”

 1. Rob zegt: 26-07-09 om 14:15

  Da’s niet zo mooi. We wachten in spanning af wie er als eerste is geĆ«indigd…

 2. Ik ben er blij mee, play offs zijn walgelijk. Een keer stemmen is het eerlijkst. Heb ik ook gedaan, op de AS. Met lede ogen zie ik ze het elk jaar afleggen.

  En degene die de Tourartiestpagina op nul heeft gezet verdient een lintje

 3. Jeroen Duineveld zegt: 26-07-09 om 14:39

  Coldplay is een heel goede band, maar als Tourartiest klopt dat niet. Radio Tour de France is Franse chansons en vrolijke (beetje melige) muziek (waar Herman van de Velde jarenlang ons op getrakteerd heeft), en niet Coldplay….

  Als we het hebben over het stemmen: waarom kon/moest je in de playoffs nog steeds op 3 artiesten stemmen. Er is duidelijk tactisch gestemd door een aantal, en dat roep je ook zo op. AS-fans stemmen niet op Rowwen Heze (want die wonnen het de vorige 2 jaar), RH-fans stemmen niet op AS omdat die er voor lagen in de ‘gewone’ competitie. Dus vandaar veel stemmen van Coldplay. Dat had verkomen kunnen worden door in de playofffase iedereen maar 1 band/artiest te laten kiezen. Dan stem je op wie je wilt, en hoef je niet tactisch te stemmen op de rest…

  Overigens wel weer 3 weken genoten van Radio Tour de France, maar volgend jaar de playoffs afschaffen (doe er svp niet net als de eredivisie 3 jaar over om erachter te komen dat playoffs onzin zijn…).

 4. Halbe zegt: 26-07-09 om 15:13

  Tja dat krijg je , als je rommelt met de uitslag, gaat iemand rommelen met de site. Volgend jaar maar geen tour artiest allertijden organiseren, is nu een grote smet opgekomen.

  IN ELK GEVAL NOG EVEN MELDEN VOOR ALLE DUIDELIJKHEID… ER IS NIET GEROMMELD!

geef een reactie